Video: Zangeres Merol gaat helemaal los in een superstrak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol heeft een nieuw nummer uitgebracht en heeft het groots aangepakt. De videoclip laat zien dat Merol wild aan het dansen is in een wel héél erg strak pakje.

Zangeres Merol zingt haar nieuwe nummer live

Het kan bijna niemand zijn ontgaan dat zangeres Merol een nieuw nummer heeft uitgebracht. Zo is de roodharige zangeres al even bezig met het promoten van het nummer genaamd Het Feest Is Al Voorbij. Je kan wel stellen dat het een echte Merol titel is, en iedereen is razend benieuwd waar het nummer precies over zal gaan. Nu gaf Merol een heel speciaal live optreden van het nummer bij op1 van NPO. Tijdens deze performance heeft Merol een hele band die haar muziek spelen terwijl Merol zelf de sterren van de hemel zingt. De zangeres ziet er prachtig uit met een oversized zwart pak en felle gouden kettingen. De tafelgasten en het publiek kijken vol bewondering naar het optreden en horen hoe Merol elke noot raakt.

Merol danst wild in strak pakje in nieuwe videoclip

Na Merol haar live optreden van haar nieuwste nummer, Het Feest Is Al Voorbij, kon niemand meer wachten tot de bijpassende videoclip eindelijk uit zou komen. Gelukkig is de dag aangebroken en de video valt absoluut niet tegen, want Merol gaat helemaal los. Het eerste shot van de videoclip is dat Merol in haar party outfit overdag staat te dansen in een gigantisch huis. De zangeres draagt een prachtige groene jumpsuit die ongelofelijk strak zit. De jumpsuit laat niks aan de verbeelding over want hij zit zo strak en heeft ook nog eens veel uitgesneden stukken. Zo heeft het pakje een hele wijde V-hals en draagt Merol er allemaal kettingen bij. Wat de outfit nóg veel opvallender maakt is de gigantische licht roze jas die Merol draagt. Het ding lijkt een nep bont jas waarvan de haren alle kanten op staan. Je kan op zijn zachtst gezegd stellen dat het een erg extravagante outfit is.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol toont haar puntige voorkant tijdens zwoel optreden

Zangers Merol doet wilde scenes in nieuwe videoclip

Niet alleen de outfit van Merol is erg extravagant, maar de hele videoclip straalt een bepaalde vibe uit. Zo begint het ermee dat Merol een fles champagne pakt en een glaasje inschenkt. Dan besluit ze toch maar voor de hele fles te gaan. Merol is druk aan het drinken, roken en dansen. De zangeres zingt over het feit dat het feest voorbij is maar dat dat ze door danst. Zo zegt ze ook dat ze staat te huilen met haar ogen dicht. In de videoclip valt Merol op de grond door alle alcohol en dan pakt ze een laveloos vast waarmee ze danst, om vervolgens weer alleen door te gaan. Het volgende shot laat nog veel meer mensen op de vloer zien en Merol steelt een parelketting. Het is wel te zien dat de videoclip wil aanduiden dat er een flink feestje in het huis is geweest, en dat Merol niet van plan is om te stoppen. Merol paradeert door het hele huis heen totdat ze naar buiten stormt. Daar geeft Merol over op de hele straat en helaas is dat ook gefilmd. Na het overgeven lijkt alles weer oké want Merol pakt weer de fles en gaat vrolijk door met dansen en drinken. Bekijk hieronder de volledige video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!