Foto: Zangeres Merol toont haar puntige voorkant tijdens zwoel optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol weet precies hoe ze haar publiek moet bespelen alsof het een muziekinstrument is. Met deze foto’s lukt dat haar aardig. Met haar erg verrassende outfit weet ze haar hele publiek in verbazing achter te laten. Ze steekt er wel bijna een oog mee uit. 

Merol heeft een bijzonder pakje aangetrokken voor haar optreden

Voor haar zwoele optreden heeft zangeres Merol een heel erg bijzonder pakje aangetrokken. En op dat pakje weet de zangeres haar goede punten aardig te benadrukken. Al zijn het letterlijk punten in deze outfit. Merol heeft namelijk twee grote zwarte kegels op haar topje bevestigd. Het lijkt net een beetje alsof ze twee feesthoedjes verkeerd heeft opgezet. En dat klopt ook wel een beetje, want het van Merol is ook wel een klein beetje een feestje. En dat erkent de knappe zangeres ook wel met dit kledingstuk. Je kan de outfit zien in de Instagram post hieronder, je zal alleen wel even naar rechts moeten scrollen.

Lees ook: Foto: Zangeres MEROL doet broek uit voor nieuw nummertje
Merol weet wel hoe ze een feestje moet bouwen

Als er iets is wat de knappe zangeres kan, dan is het wel een goed feestje bouwen. Met haar optreden blies Merol het dak eraf. En dan is zo’n outfit natuurlijk een klein beetje de kers op de taart. Als je als brave fan van Merol eerst een heel concert hebt mogen bekijken, dan voelt de outfit die de knappe dame aantrekt toch echt wel als een extra beloning. Voor de mensen die niet bij het concert aanwezig waren, is gelijk duidelijk wat ze hebben gemist. Die willen nu de volgende keer extra graag een ticket hebben.

Knappe zangeres verleidt met leuke pakjes

Natuurlijk valt Merol flink op met de puntige outfit, al zal ze wel een beetje moeten uitkijken dat ze niet per ongeluk een oog ergens uitsteekt tijdens het zingen. Maar haar outfits hebben nog een belangrijk effect. Zo is iedereen meteen helemaal verleidt door de outfits van de bijzonder knappe dame. Dankzij haar strakke broekjes en niets verhullende topjes weet Merol zich altijd verleidelijk op te stellen. Er zijn dan ook genoeg mannen in Nederland die graag een beschuitje met deze knappe zangeres zouden eten.
Merol pakt zichzelf maar bij de haren

Als je de nummers van Merol een beetje luistert dan heb je al gauw door dat de knappe zangeres niet echt een braaf meisje is. Ze houdt wel van een beetje spanning in haar leven. Alleen is er niet echt iemand in haar leven die de spanning brengt. Dus Merol zal dat voorlopig echt zelf moeten doen. Gelukkig is ze daar op zich nog wel goed in. Zo pakt ze bij gebrek aan beter zichzelf maar bij de haren. En daar wordt ze wel heel erg wild van aan de foto te zien. Maar het levert in ieder geval een mooi plaatje op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!