Video: Yolanthe Cabau ligt languit op de bank in klein broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau houdt ontzettend van haar kleine zoontje, maar liefde doet soms zeer! Deze keer heeft ze het goed geweten…

Yolanthe Cabau ligt op de bank in weinig kleding

Onlangs heeft Yolanthe Cabau een heel verhaal op haar Instagram gedeeld met haar volgers. Terwijl ze het verhaal vertelt, filmt ze zichzelf. Ze ligt op de bank in een heel kort broekje en een hemdje. Door de hoek waaruit ze filmt lijkt haar enorme troeven nóg groter! Ze vertelt dat ze haar zoontje ophaalde van school en dat hij heel graag wilde voetballen. Xess zijn grootste hobby is namelijk, je raadt het al, voetballen. De brunette ging met alle liefde een balletje trappen met haar zoontje. Helaas is het daar een beetje misgegaan. Yolanthe raakte namelijk geblesseerd. Ze vertelt én laat zien dat ze op de bank ligt met een gescheurde enkelband. Dat wordt lekker op krukken lopen dus… Toch blijft de actrice positief. Haar beste vriendin is namelijk jarig en dat gaat ze, ondanks haar enkel, lekker vieren!

Yolanthe Cabau deelt vieze voetfoto’s

Naar aanleiding van het verhaal hierboven, over de gescheurde enkelband van Yolanthe, plaatst ze nog wat foto’s in haar Instagram verhaal. Zo deelt ze een foto van haar twee beste vriendinnen die met haar mee waren naar de eerste hulp. Beide dames zien eruit alsof ze er weg willen. Ook deelt Yolanthe foto’s van haar voet en enkel. Één van die foto’s valt nog wel mee, daar zit de voet al in het verband. De andere foto die ze op haar sociale media deelt is wat minder smakelijk. Hier heeft ze drie foto’s bij elkaar geplakt van haar dikke enkel. Er zit een hele grote bult op haar voet, maar ook wat viezigheid. Het lijken wel loszittende velletjes of hele droge huid. Het is in ieder geval totaal niet prettig om naar te kijken.

Prachtige Yolanthe Cabau bedekt zichzelf liever niet

Yolanthe Cabau geeft regelmatig interviews aan het magazine Grazia. Dat is niet het enige wat ze doet. Ze schrijft namelijk ook regelmatig columns voor het tijdschrift. Hier vertelt ze van alles over haar leven en de dingen die ze meemaakt. In de meest recente column schrijft ze over haar leven in LA. Yolanthe woont namelijk vooral in LA, maar is ook veel in Nederland en op Ibiza. Ze vertelt in de column dat ze het heerlijk vindt om te blijven kunnen acteren in Nederland, maar dat haar acteercarrière ook van de grond begint te komen in Amerika. Daarnaast vindt ze het heerlijk dat ze samen met haar zoontje, Xess, reizen kan maken die ze nooit meer vergeten. De foto die hoort bij de recente columns van Yolanthe voor de Grazia zullen iedere man aanspreken! In de foto probeert de brunette haar voorgevel niet eens te bedekken! Terwijl ze een heel laag rood topje aanheeft en haar lippen knal rood zijn opgemaakt, kijkt ze met een verleidende blik de camera in. Wat een vrouw!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!Â