Video: Woedende Merel Ek schreeuwt naar Dilan Yesilgöz tijdens interview

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek staat te boek als een kritische journalist in de Nederlandse politiek. Politici vermijden dan ook graag haar vragen. Dit is iets dat het bloed onder Merel haar nagels vandaan kan halen.

Merel Ek pislink op Dilan Yesilgöz tijdens interview

Merel Ek interviewt voor haar werk ontzettend veel politici. Dit gaat haar ook erg goed af. Ze staat voornamelijk bekend om haar kritische, inhoudelijke vragen. Hier lijken bepaalde Kamerleden erg bang voor te zijn. In een uitzending van Vandaag Inside blikken de gasten terug op Merel haar interview. Merel bleek erg gefrustreerd nadat Dilan Yesilgöz wegliep toen ze een vraag stelde. Ze schreeuwde ‘dit is echt ongelooflijk’ met een vurige toon in haar stem. Andere journalisten RTL en de NOS, maar ook Rutger Castricum, stond ze wel te woord. Erg oneerlijk vond Merel. ”Eerst alle kwaliteitsmedia en daarna was Merel aan de beurt”, grapte Genee in de uitzending. ”Zo ben je thuis soms ook dus?” vroeg Genee. Waarop Merel antwoordde ‘Ja, als ik moe ben’. Laten we hopen voor haar vriend dat dit in de werkelijkheid wat meevalt..

Lees ook‘Boosmakertje’ Merel Ek is woedend na schofterig appje in Tweede Kamer

Dilan Yesilgöz lijkt niet klaar voor fractieleiderschap

Het volk lijkt steeds minder vertrouwen te hebben in de fractieleider van de VVD, Dilan Yesilgöz. Dit is niet alleen vanwege de wijze waarop ze omgaat met journalisten. In de uitzending van Vandaag Inside bestempelt Johan Derksen haar als een ‘warhoofd’. Merel Ek voegt hieraan toe dat ze in de peilingen behoorlijk is gekelderd. Oftewel, de achterban van de VVD lijkt steeds minder vertrouwen te hebben in haar. Albert Verlinde, ook aanwezig in de studio, vond Yesilgöz ijzersterk tot haar ‘historische blunder’. Hiermee doelt hij op haar standpunt om niet samen te willen werken met de PVV van Wilders. Volgens hem is het een misser voor de grote debatten. Johan is het ermee eens. ‘Ze luistert niet naar haar stemmers, die wel willen dat ze samenwerkt met de PVV’. De mannen spreken over een ondergang van de VVD, wat nogal iets te overdreven te noemen is. Toch lijkt duidelijk dat Dilan Yesilgöz zich nog moet bewijzen.

Merel Ek wederom genegeerd door Dilan Yesilgöz

Tijdens de uitzending laat Wilfred Genee een nieuwe video zien. Waarschijnlijk ook ergens in Den Haag, maar dan in een heel andere setting. Op de beelden is te zien dat alle politici kort gedag komen zeggen voor de camera. Alle politici doen dit, op één persoon na. Ja hoor, het is weer Dilan Yesilgöz. Tot grote onvrede van Merel Ek. Dilan liep gewoon door nadat Merel haar iets vroeg. ‘Dat is nou wat je noemt radiostilte’, zei ze terwijl de camera nog liep. Te veel verklappen is ook niet slim volgens Merel maar de andere politici komen tenminste nog even voor de camera. ‘Ik loop niet altijd zo tegen iedereen te schreeuwen hoor’, zegt Merel. Ze was duidelijk even geschrokken van de manier waarop ze zichzelf zag op de camera. Maar één is zeker, het zit haar nog steeds dwars.

Bron: YouTube

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...