Video: Wild dansende Sophie Bouquet filmt zichzelf van onderkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is uitbundig aan het dansen terwijl ze zichzelf van onderen filmt. Dit levert bijzondere beelden op..

Sophie Bouquet gaat helemaal los tijdens dansje

Natuurlijk vierde ook de knappe Sophie Bouquet uitgebreid Koningsdag. Het is één van de weinige feestjes per jaar waar veel Bekende Nederlanders uit hun schulp kruipen en gewoon op de straat gaan. Blijkbaar zijn ze op deze dag door alle gekte iets minder bang om gefotografeerd en aangestaard te worden. Al trok Sophie Bouquet de aandacht behoorlijk naar zich toe tijdens haar Koningsdag activiteiten. De actrice besloot om een festivalletje mee te pakken ter ere van de verjaardag van de koning. Zo ging Sophie naar Kingsland toe, een festival met allerlei verschillende muziekstijlen. Blijkbaar vindt Sophie het erg leuk om een beetje te stampen op wat heftigere muziek.

Het lijkt erop dat Sophie erg trots is op haar dansmoves want vol enthousiasme filmt ze zichzelf tijdens het festival. Sophie zet haar telefoon midden in de menigte op de grond terwijl ze zelf haar plek aanneemt om te dansen. Daarna wenkt de brunette naar een vriend om ook te komen stampen. Ondertussen wordt Sophie nog even aangesproken door een bekende en dan gaat ze echt los. Sophie stampt en danst in het rond en lijkt het zelf erg grappig te vinden. Sophie heeft een loszittende beige broek aan met een wit topje en , uiteraard, een oranje jasje.

Sophie Bouquet in spannend spijkerpakje

De knappe Sophie Bouquet weet dat heel veel kleding haar erg goed staat. Daarom is het waarschijnlijk niet erg lastig om wat uit te kiezen in de ochtend. Toch lijkt ze op deze foto’s extra te hebben uitgepakt met haar outfit. De outfit van Sophie bestaat uit een spijkerbroek met een spijktertopje. Het topje heeft een soort vlecht en is maar net groot genoeg om alles te bedekken. Het lijkt erop dat Sophie de outfit ook helemaal voelt en daarom een kleine fotoshoot met zichzelf in de woonkamer heeft gedaan. Op de achtergrond is de kat van Sophie rustig aan het eten terwijl Sophie zelf druk bezig is met poseren.

Lees ook: Video: GTST-actrice Sophie Bouquet geeft uitleg over affaire met veel oudere man

Sophie Bouquet staart intens in de camera

Naast actrice van de soapserie GTST is Sophie Bouquet ook regelmatig aan het werken als model. Zo kwam de brunette bijvoorbeeld ook voor in de videoclip van dj en zanger Flemming als knappe tegenspeelster. Op onderstaande foto’s stond Sophie model voor een andere fotograaf, die veel prachtige foto’s van de brunette heeft gemaakt. Zo is te zien dat Sophie op de eerste foto in een soort sombere sfeer recht in de camera staalt. Het is nogal een intense foto, maar de outfit is erg rustig met enkel een zwarte trui. De andere setting van de fotoshoot is iets uitbundiger, maar niet perse op een vrolijke manier. Zo heeft Sophie een lange witte jurk aan die helemaal tot haar enkels komt. Daarbij draagt Sophie witte sokjes met een blauw patroon in open zwarte laarsjes. Ook lijkt Sophie te moeten huilen op één van de foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!