Video: GTST-actrice Sophie Bouquet geeft uitleg over affaire met veel oudere man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet volgen we allemaal dagelijks in haar rol als Merel Verduyn van GTST. En ja, als die dan in bed springt met een man twee keer haar leeftijd… Daar vinden we wat van.

Voor de die hard Goede Tijden Slechte Tijden-fans zal Sophie Bouquet zeker op het top-tien lijstje favoriete actrices staan. De 20-jarige Amsterdamse is namelijk megapopulair in haar rol als geliefde tiener-gone-bad Merel Verduyn. Van de soap serie zijn we ook zeker wel gewend dat het leven met een paar hobbels in de weg zijn gangetje gaat, maar een liefdesaffaire tussen 21-jarige Sophie en een 46-jarige man heeft kijkers razend.

Sophie Bouquet in fel bekritiseerde affaire met groot leeftijdsverschil

Sophie Bouquet is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Al ruim vijf jaar is de 20-jarige actrice te zien op GTST als Merel en kijkers zijn hoteldebotel van haar verblindende glimlach. Maar ook op televisie worden kleine meisjes groot. Een recente ontwikkeling in het liefdesleven van Merel heeft fans in rep en roer. De twintiger is namelijk een affaire gestart met een ruim 25 jaar oudere man gestart. En zelfs als fans de serie van de werkelijkheid kunnen scheiden is er alsnog ophef over het leeftijdsverschil tussen de acteurs! Sophie is namelijk nog maar 20 en haar televisie-beau heeft de 46 al aangetikt. Fans zijn niet helemaal van het leeftijdsverschil te spreken. Zeker op Twitter steken kijkers hun kritiek niet onder stoelen of banken.

Felle reacties op Sophie Bouquet

Zo reageerde één verontwaardigde fan dat GTST volledig de verkeerde weg insteekt: “Stefano Sanders en Merel Verduyn die met elkaar rollenbollen. Ongeloofwaardig, en hij had haar vader kunnen zijn. Misschien binnenkort ook grensoverschrijdend gedrag als verhaallijn?” De recentste plottwist escaleert de situatie al helemaal: Merel is zwanger.

Sophie Bouquet geniet juist van rol in omstreden liefdesaffaire

Kijkers raken maar niet uitgepraat over de controversiële liefdesrelatie, maar Sophie Bouquet heeft er een hele andere mening over. In een interview met RTL Boulevard vertelde de beeldschone actrice namelijk dat ze het juist supertof vindt om de rol te spelen. ”We zijn natuurlijk GTST en wij vertellen allemaal verhalen. En nu vertellen we dat Merel een fling heeft met een oudere man, wat ook gewoon voorkomt. Ik vind het een hele leuke lijn en heel leuk om met Bas te spelen. En sowieso dat ik zwanger raak. Wat merel er mee gaat doen dat weten we nog niet, maar ik vond het supertof om te spelen. Dus ik vond het gewoon erg leuk”.

Sophie Bouquet: zonder tea geen GTST

Dat de situatie voor felle kritiek zorgt vindt actrice Sophie Bouquet niet meer dan normaal. In het interview met RTL Boulevard haalt ze haar schouders erbij op: ”Ik denk ja, het is wel GTST en je kijkt wel voor de tea. En dit is wel tea.” Tea refereert hierbij naar roddels, zeker over dramatische situaties. Volgens fans maken dit soort opmerkingen het leeftijdsverschil juist nóg extremer, want zeker kijkers die niet in generatie Z vallen snappen het niet. Sophie noemt de affaire ook nog eens een fling. Eén fan reageerde onmiddelijk met: “Fling en tea? Sorry wat? Kan het ook niet vinden op Google?”. Gelukkig wist een middelbare schooldocent haar uit de brand te helpen. Had ze van haar tieners geleerd. Nou is het nog een kwestie van hopen dat Stefano het wel snapt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?