VIDEO: Wat spookt Milou van Boer Zoekt Vrouw uit in de schuur?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV trok zich afgelopen week terug in haar schuur. Daar ging ze helemaal los met wit poeder en een fotocamera!

Milou van Boer Zoekt Vrouw liet het harde werk deze week weer even over aan Boer Bastiaan. De blondine had een geheim project! Maar wat moet ze met al dat witte poeder? In haar nieuwste vlog neemt dit dansende ‘meelspookje’ ons mee de schuur in…

Lees ook: VIDEO: ‘Trekker poetsen’ met Milou van Boer Zoekt Vrouw

Milou (BZV) bakt ze bruin in de schuur

Gelukkig! Milou heeft geen criminele carrièreswitch gemaakt. Het witte poeder waar ze mee in de weer ging is gewoon meel! Omringd door professionele camera’s bracht Milou een visuele ode aan de tarwe, en uiteindelijk het brood. In die schuur bakt Milou ze bruin: eerst gooit de hobbydanseres er een paar ballerina-moves uit, waarna er een soort meelgevecht losbarst. Ze vermaakte zich in ieder geval prima. En de foto’s zijn ook niet mis!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.