VIDEO: Wat spookt Milou van Boer Zoekt Vrouw uit in de schuur?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV trok zich afgelopen week terug in haar schuur. Daar ging ze helemaal los met wit poeder en een fotocamera!

Milou van Boer Zoekt Vrouw liet het harde werk deze week weer even over aan Boer Bastiaan. De blondine had een geheim project! Maar wat moet ze met al dat witte poeder? In haar nieuwste vlog neemt dit dansende ‘meelspookje’ ons mee de schuur in…

Lees ook: VIDEO: ‘Trekker poetsen’ met Milou van Boer Zoekt Vrouw

Milou (BZV) bakt ze bruin in de schuur

Gelukkig! Milou heeft geen criminele carrièreswitch gemaakt. Het witte poeder waar ze mee in de weer ging is gewoon meel! Omringd door professionele camera’s bracht Milou een visuele ode aan de tarwe, en uiteindelijk het brood. In die schuur bakt Milou ze bruin: eerst gooit de hobbydanseres er een paar ballerina-moves uit, waarna er een soort meelgevecht losbarst. Ze vermaakte zich in ieder geval prima. En de foto’s zijn ook niet mis!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?