Video: Volgers maken zich zorgen om Danique Hosmar na dampende sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Danique Hosmar heeft een nieuwe video voor haar volgers gemaakt, maar die beginnen zich toch wel zorgen te maken na het zien daarvan.

De mooie influencer Danique Hosmar is altijd wel met sport bezig. alleen als ze weer eens intensief aan het werk is aan zichzelf, beginnen haar volgers zich een klein beetje zorgen te maken. De mooie blondine wordt namelijk snel rood als ze sport, maar om nou met 35 graden in Sri Lanka buiten te rennen zonder petje? Dat wordt wel weer heel heftig. Straks komt ze terug als een kreeft. Haar volgers maken zich zorgen en waarschijnlijk met goede reden. In de comments onder de video van Danique raden veel mensen haar aan om toch maar een keer de zonnebrand erbij te gaan pakken. Want als ze dit zo doorzet, dan komt ze daar ontzettend verbrand uit. Bekijk de video hier!

Danique Hosmar schittert in brandende zon

Danique Hosmar geniet momenteel van een welverdiende vakantie. De blonde influencer heeft haar koffers gepakt voor een reisje en houdt haar volgers natuurlijk op de hoogte met enkele gedurfde foto’s waarop ze bijna al haar kleding heeft uitgelaten. De mooie influencer weet wel hoe ze haar volgers ten alle tijden tevreden moet houden. De foto’s die de mooie dame online zet helpen wel bij het blij en tevreden houden van die grote groep mensen. Danique weet als geen ander hoe goed ze eruit kan zien in bepaalde kleding. En dat maakt het natuurlijk ontzettend interessant voor haar om verschillende pakjes uit te proberen. Tijdens haar vakantie zal je haar in de meest uiteenlopende korte pakjes zien. En dat is toch een partij leuk om naar te kijken!

Danique maakt zichzelf online flink zichtbaar

Als mooie influencer verdient Danique haar brood met het creëren van content op platforms als YouTube, Instagram en TikTok. Met meer dan een miljoen volgers gecombineerd, heeft ze een grote invloed op haar publiek. Haar content omvat vaak lifestyle, fitness, gezondheid en voeding, en ze heeft lucratieve samenwerkingen met allerlei grote merken. Daarmee weet ze toch keer op keer goed voor de dag te komen. Danique Hosmar deelt regelmatig foto’s waarin ze haar prachtige vormen laat zien. Haar nieuwe outfits geven haar volgers een geweldig uitzicht op haar figuur. Haar keuzes in kleding zorgen ervoor dat haar volgers steeds weer onder de indruk zijn van haar verschijning. Danique ziet er dan ook meestal echt geweldig uit in haar mooie outfits.

Danique Hosmar heeft een passie voor surfen

Naast haar liefde voor fitness en gezondheid, is Danique ook gepassioneerd over surfen. Ze deelt graag haar surfavonturen met haar volgers, waarbij ze hen meeneemt naar de Portugese kustplaats Lagos in de Algarve en andere mooie plekjes. Haar vreugde tijdens deze trips is duidelijk te zien in de foto’s die ze deelt, en haar surfervaringen worden met enthousiasme ontvangen door haar fans. De mooie blondine draagt tijdens het surfen ook altijd van die strakke wetsuits en daar kan je als volger van Danique natuurlijk ook helemaal van genieten. Online zet ze altijd die mooie foto’s klaar.

Meer zien van Danique Hosmar kan op haar Instagram

Als je nou geen genoegen kan krijgen van Danique Hosmar, dan moet je even op Instagram kijken. Daar zie je namelijk de mooiste berichten voorbij komen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!