Video: Victoria Koblenko puilt uit haar shirtje tijdens hobbelig boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft een heerlijk middagje op het water gevaren, maar ze droeg daarbij wel een heel erg gevaarlijk shirtje. 

Met dit shirtje verleidt Victoria Koblenko al haar volgers

De aantrekkelijke Victoria Koblenko weet met haar shirtje al haar volgers weer goed te verleiden. Ze droeg namelijk een stukje stof dat eigenlijk net te klein was voor haar geweldige vrouwelijke vormen. Die puilde in het shirtje toch wel een beetje uit Maar tijd om zich om te kleden had Victoria Koblenko niet. Ze zat namelijk heerlijk op een bootje te genieten van de warme zon. En dus moest ze het maar dien met haar uitpuilende shirt. Haar volgers vonden dat niet zo erg, die konden namelijk intens genieten van de inhoud van het topje van de actrice. De video die Victoria deelde werd meteen een hit!

Lees ook: Schokkend: Victoria Koblenko wordt vol in boezem gegrepen in schaamteloze Instagram-video

Victoria Koblenko windt er geen doekjes om met haar verleidelijke kleding

Het is wel duidelijk dat Victoria Koblenko erop uit is om zoveel van haar volgers te kunnen verleiden met haar prachtige video. De aantrekkelijke dame heeft namelijk haar best gedaan om zoveel mogelijk van haar troeven nog op beeld te krijgen in het spannende filmpje. En dat zag er natuurlijk wel heel erg goed uit. Met haar verrukkelijke look wist Victoria iedereens dag een stukje op te vrolijken. Hoewel haar filmpje na 24 uur uit haar verhaal verdwijnt, hebben we hem hierboven voor je opgeslagen, zodat je kan blijven genieten van het heerlijke lijf van de prachtige actrice.

Victoria Koblenko wordt stevig vast gegrepen

Tijdens haar heerlijke boottochtje, pakt de partner van Victoria Koblenko haar plotseling stevig vast. Dat valt ook wel te begrijpen, want die heeft de hele tijd naar de prachtige outfit met de uitpuilende delen van Victoria haar lichaam moeten staren. Op een gegeven moment besluit hij dat het genoeg is en dat hij zijn Victoria even tegen hem aan wilt hebben. Precies dan wordt er een lieve foto gemaakt van het koppel. Victoria maakt met deze foto alle mannen van Nederland wel meteen jaloers. Die willen namelijk ook wel met haar in een bootje zitten. Helaas is het hen niet gegund. Maar om het een beetje goed te maken deelt Victoria de heerlijke filmpje van haar boottochtje met haar volgers, zodat ze toch nog een beetje kunnen genieten.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko laat zich vlug betasten in de lift

Victoria Koblenko weet zich erg goed verleidelijk neer te zetten

Als er iets is waar de knappe actrice heel erg goed in is, dan is het wel zichzelf erg verleidelijk over laten komen op foto’s en video. De knappe Victoria Koblenko lijkt aar echt een geweldig talent voor te hebben. Het combineren van de juiste outfits en het aannemen van de juiste poses om ervoor te zorgen dat haar lichaam er top uit ziet, is een talent dat ze de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld. Daarom zijn alle foto’s en filmpjes van Victoria ook zo’n groot succes onder haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?