Video: Uitgeputte Roxeanne Hazes laat zich op dubieuze manier filmen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes heeft een superlange sessie in de studio erop zitten en sluit deze af met een dubieus filmpje. 

Na 15 uur ploeteren in de studio slaat de meligheid toe. Roxeanne Hazes begint maar met het maken van lollige filmpjes voor haar volgers op Instagram. Een daarvan bevat haar producer die een hele bijzondere belichting aan zet. Met een grote lamp is hij bezig een wel heel dubieus uitziend beeld te creëren. Roxeanne vindt het met zo’n amateuristisch sfeerlichtje bijna een amateuristisch entertainmentfilmpje voor volwassenen. Ieder zijn ding natuurlijk, maar toch komt Roxeanne in deze belichting niet slecht over. Misschien een idee om meneer de producer de volgende keer ook de podiumlampen te laten bedienen.

Lees ook: Volgers Roxeanne Hazes smelten weg bij foto van loszittend topje

Roxeanne werkt hard aan nieuwe muziek

Het klinkt misschien als een hoop tijd in de studio, die 15 uur, en dat is het eigenlijk ook wel. Maar voor de hardwerkende Roxeanne Hazes voelt het toch even anders. Al helemaal, omdat ze knappe zangeres bezig is met het opnemen van haar nieuwe muziek. En daar krijgt ze toch wel een flinke bak energie van. Er is dan ook niks dat Roxeanne liever doet dan een nieuw nummer opnemen. Dat moment dat ze in de studio alles bij elkaar voelt en hoort komen, is voor Roxeanne echt de ultieme beleving. Ze weet dat aan het einde van al die lange dagen er een nieuw album ligt waar haar fans van zullen smullen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes krijgt een hete zomer voor de boeg

Behalve nieuwe muziek blijft Roxeanne natuurlijk ook gewoon optreden. En dat betekent dat ze een erg warme zomer tegemoet gaat. Want spelen in de volle zon is geen pretje. Gelukkig heeft Roxeanne genoeg verkoelende outfits in huis om dat probleem in ieder geval een beetje te verminderen. Roxeanne vindt het zelf het fijnst om hele luchtige kleding te dragen, zoals het topje in de foto hierboven. Niet alleen zorgen dit soort kleding voor de nodige verkoeling, het zorgt er ook nog eens voor dat Roxeanne er buitengewoon goed uit ziet. Een echte win-win situatie dus. Roxeanne moet dus zeker doorgaan met het dragen van dit soort luchtige topjes,. Dat zorgt er namelijk voor dat ze al haar optredens deze zomer makkelijk zal kunnen doen, zonder last te hebben van de hitte. Een ander mooi voordeel van outfits als dit: Zelfs als je slecht zingt heeft niemand het door, omdat ze toch massaal naar het topje staren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne kan altijd nog andere kant op

Mocht het nou uiteindelijk mis gaan met de bloeiende carrière van Roxeanne, dan heeft ze altijd nog wat achter de hand. Met haar vele zomerse outfits en haar producer, annex lichtman, aan haar zijde kan ze altijd nog de wereld van de volwassen entertainment in. Niet een ongebruikelijke stap voor een muzikante, al komt die meestal pas op een ander moment in het leven. Voor nu zit Roxeanne nog prima op haar plek in de muziekindustrie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!