Video: Topfitte Nochtli lijkt zonder broek in de sportschool te staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Nochtli loopt graag rond in extreem strakke sportleggings en lijkt nu zelfs helemaal zonder broek in de sportschool te staan. Als dat maar goed komt met alle zware oefeningen.

Nochtli doet zware oefeningen in onzichtbare broek

Alle volgers van Nochtli zien dat de brunette het liefst de hele dag in een extreem strakke sportlegging rondloopt. De influencer heeft er zelfs haar werk van gemaakt om foto’s en video’s te maken van haar sportsessies en haar andere dagelijkse bezigheden. Zo was Nochtli Peralta Alvarez ooit gewoon politievrouw en hielp ze mee met het bestrijden van onenigheid in ons land. Nu zou ze zelf bijna kunnen worden opgepakt als iemand Nochtli op straat ziet lopen in deze gevaarlijk dunne sportlegging. De broek is een soort crème en grijs kleurige sportlegging. Nu loopt Nochtli daar eigenlijk altijd in rond, maar dan vaak in kleuren en maten die net wat minder lijken alsof ze überhaupt geen broek aanheeft. Als je snel kijkt naar de foto’s en video’s van Nochtli lijkt het er sterk op dat ze vergeten is iets aan te trekken. De broek is echt als een tweede huid en dat betekent dat letterlijk alles te zien is tijdens de intense sportsessie van Nochtli. Op de video zien we dat de brunette druk aan het squatten is en zichzelf van achteren filmt. Daarbij draagt Nochtli enkel een topje van weinig stof dus het is zeker een spannend outfitje van de influencer.

Nochtli voelt zichzelf helemaal geweldig in filmpje

Het is natuurlijk enorm fijn als iemand heel goed in zijn of haar vel zit. Zo is bij Nochtli Peralta Alvarez te zien dat ze helemaal happy is met wie ze is. Ook is ze trots op wat ze allemaal wel niet kan. Ter ere van dit gevoel plaatst Nochtli onderstaande video waarin talloze filmpjes zijn te zien van een hard werkende Nochtli. De brunette kijkt vermoeid en uitgeput op de meeste filmpjes van haar pittige sportsessies. Toch doet Nochtli het allemaal ergens voor, namelijk om helemaal lekker in haar vel te zitten. Bij de video heeft Nochtli een bijschrijft gemaakt waarin ze vertelt over dat ze nog nooit in haar leven zo veel zelfvertrouwen heeft gehad. Hiermee heeft Nochtli het over haar huid, vastberadenheid en kracht. De influencer zegt het niet anders te willen doen.

Lees ook: Foto: Afgetrainde Nochtli scheurt finaal uit haar véél te strakke broek

Nochtli kleed zich aan van top tot teen in deze video

De prachtige Nochtli verwent haar volgers regelmatig met een leuke of mooie video van zichzelf. Hierin doet Nochtli vaak een soort video waarin ze zich aankleed of laat zien wat ze die dag aandoet. Dit keer besluit Nochtli te laten zien wat ze volledig aantrekt op een dag. Zo begint ze in haar groene badjas en eindigt ze met een jeans, een kort zwart topje met een vestje en hele grote oorbellen. Het eindresultaat staat de brunette erg goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!