Video: Rose Bertram giert het uit bij eigen beelden Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie RobinsonEn ze vindt het hilarisch om zichzelf terug te zien.

De knappe Rose Bertram doet dit seizoen mee aan het spannende programma Expeditie Robinson. En dat is toch wel even een bevalling geweest voor de aantrekkelijke blondine. Als ze de beelden ook terugziet, dan schiet Rose meteen in de lach. Ze besluit om in de huiselijke sferen de aflevering terug te kijken en daarbij schiet ze helemaal vol van het lachen. Rose heeft in ieder geval naast een mooi koppie ook een goed gevoel voor humor. Met haar zelfspot maakt ze zichzelf nog begeerlijker bij haar volgers.

Rose Bertram is de nieuwe verleidster op het eiland van Expeditie Robinson

Met Rose Bertram aan boord ga je bijna afvragen of je wel het juiste programma over bekende mensen op een eiland aan het volgen bent. Rose zou het namelijk ook erg goed doen als verleidster. Voorlopig verleidt ze alleen maar de camera en de kijkers thuis door de lens. Voor andere geintjes is Rose nog niet te paaien. Misschien dat dit moment nog wel komt voor Rose, maar voorlopig is één eiland genoeg voor de knappe dame. Thuis vermaakt Rose zich prima, want ze kan daar lekker op de bank zitten en genieten van zichzelf. Rose heeft voorlopig nog ook genoeg te lachen met haar kunsten tijdens Expeditie Robinson. 

Rose Bertram heeft aantrekkelijke lach

Wat meteen opvalt aan de video van Rose is dat ze een heel erg lief lachje heeft. De knappe dame is dus nog even extra lief in de huiselijke sferen. Haar vriend mag zich dus echt gelukkig stemmen. Die mag namelijk elke dag naast Rose plaatsnemen. Er is ook weinig voor nodig om Rose haar aantrekkelijke lach te horen. Zo hoef je dus blijkbaar alleen maar haar eigen aflevering op te zetten van Expeditie Robinson. Zo krijg je Rose makkelijk aan het lachen. En die lach wil je horen, zo lief is die. En er zijn maar weinig vrouwen in Nederland bij wie de lach zo lief is dat je er uren naar kan blijven luisteren. Maar Rose lijkt zo’n lach te bezitten.
Rose knalt elke maandag op je scherm

Benieuwd wanneer je Rose mag aanschouwen op televisie? Nou, elke maandag wordt er weer een nieuwe aflevering vertoond van Expeditie Robinson. Dus zolang Rose het spannende avonturenprogramma vol houdt, kan je haar wekelijks zien op je scherm. Het is best wel een lekker begin van de week om Rose Bertram te mogen zien, tijdens allemaal lichamelijke proeven. Daar wordt je toch een stuk vrolijker van. Rose redt zich vooralsnog heel erg goed tijdens het inspannende programma. Maar hoe lang ze dat nog vol houdt blijft elke week natuurlijk de vraag. Dat maakt het kijken ook weer erg spannend. Want je weet simpelweg niet wat ze gaat doen. Maar voor Rose blijf je zeker kijken. De knappe blondine heeft zoveel charisma dat ze in haar eentje het hele programma zou kunnen dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.