Video: Rose Bertram giert het uit bij eigen beelden Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie RobinsonEn ze vindt het hilarisch om zichzelf terug te zien.

De knappe Rose Bertram doet dit seizoen mee aan het spannende programma Expeditie Robinson. En dat is toch wel even een bevalling geweest voor de aantrekkelijke blondine. Als ze de beelden ook terugziet, dan schiet Rose meteen in de lach. Ze besluit om in de huiselijke sferen de aflevering terug te kijken en daarbij schiet ze helemaal vol van het lachen. Rose heeft in ieder geval naast een mooi koppie ook een goed gevoel voor humor. Met haar zelfspot maakt ze zichzelf nog begeerlijker bij haar volgers.

Rose Bertram is de nieuwe verleidster op het eiland van Expeditie Robinson

Met Rose Bertram aan boord ga je bijna afvragen of je wel het juiste programma over bekende mensen op een eiland aan het volgen bent. Rose zou het namelijk ook erg goed doen als verleidster. Voorlopig verleidt ze alleen maar de camera en de kijkers thuis door de lens. Voor andere geintjes is Rose nog niet te paaien. Misschien dat dit moment nog wel komt voor Rose, maar voorlopig is één eiland genoeg voor de knappe dame. Thuis vermaakt Rose zich prima, want ze kan daar lekker op de bank zitten en genieten van zichzelf. Rose heeft voorlopig nog ook genoeg te lachen met haar kunsten tijdens Expeditie Robinson. 

Rose Bertram heeft aantrekkelijke lach

Wat meteen opvalt aan de video van Rose is dat ze een heel erg lief lachje heeft. De knappe dame is dus nog even extra lief in de huiselijke sferen. Haar vriend mag zich dus echt gelukkig stemmen. Die mag namelijk elke dag naast Rose plaatsnemen. Er is ook weinig voor nodig om Rose haar aantrekkelijke lach te horen. Zo hoef je dus blijkbaar alleen maar haar eigen aflevering op te zetten van Expeditie Robinson. Zo krijg je Rose makkelijk aan het lachen. En die lach wil je horen, zo lief is die. En er zijn maar weinig vrouwen in Nederland bij wie de lach zo lief is dat je er uren naar kan blijven luisteren. Maar Rose lijkt zo’n lach te bezitten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose knalt elke maandag op je scherm

Benieuwd wanneer je Rose mag aanschouwen op televisie? Nou, elke maandag wordt er weer een nieuwe aflevering vertoond van Expeditie Robinson. Dus zolang Rose het spannende avonturenprogramma vol houdt, kan je haar wekelijks zien op je scherm. Het is best wel een lekker begin van de week om Rose Bertram te mogen zien, tijdens allemaal lichamelijke proeven. Daar wordt je toch een stuk vrolijker van. Rose redt zich vooralsnog heel erg goed tijdens het inspannende programma. Maar hoe lang ze dat nog vol houdt blijft elke week natuurlijk de vraag. Dat maakt het kijken ook weer erg spannend. Want je weet simpelweg niet wat ze gaat doen. Maar voor Rose blijf je zeker kijken. De knappe blondine heeft zoveel charisma dat ze in haar eentje het hele programma zou kunnen dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...