Video: Suzanne Schulting toont haar fabelachtige lijf met heerlijk dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting voelt zich zó goed, dat ze staat te dansen! In deze video zie je hoe ze haar prachtige vormen in de strijd gooit…

Suzanne Schulting doet dansje op het ijs

Wat een heerlijke video plaatst Suzanne op haar Instagram-profiel. De knappe schaatsster Suzanne Schulting staat inmiddels wel om meer bekend dan alleen haar prestaties op het ijs. Zo heeft Suzanne inmiddels bijna zo’n 1.000.000 volgers alleen al op haar Instagram verzameld die smullen bij elke nieuwe foto die zij plaatst. Wat hun goed recht is ook, want de Suzanne is werkelijk een schoonheid! De schaatsster plaatst dan ook steeds vaker kiekjes van zichzelf die niet zo veel meer met de sport te maken hebben, maar wel ontzettend leuk zijn om naar te kijken. Onderstaande video bewijst dat zeker weer!

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje

Nieuwe foto’s Suzanne Schulting hebben niks met schaatsen te maken

Sommige volgers van Suzanne vinden het jammer dat ze steeds minder schaats foto’s plaatst. Suzanne laat steeds meer van zichzelf zien, en doet dat met een aantal zeer verleidelijke foto’s. Maar voor een aantal volgers heeft dit geen meerwaarde. Die willen weer terug naar de tijd dat Suzanne alleen maar updates gaf over haar schaatscarrière. De foto’s die ze nu plaatst hebben daar maar weinig mee te maken vinden ze. Gelukkig trekt Suzanne zich er maar weinig van aan en gaat ze vooral door met het plaatsen van verleidelijke foto’s. Dat vindt ze zelf ook leuk om te doen namelijk. Het overgrote deel van haar volgers is daar gelukkig gewoon blij mee.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting verbaast iedereen met zeer uitdagende outfit

Suzanne begint ondanks commotie uitstekend aan wereldbekerfinale

Schulting, de drievoudig olympisch kampioene, plaatste zich overtuigend voor de halve finales van de 1500 meter door haar heat in de kwartfinales met groot machtsvertoon te winnen. Knegt bereikte ook de halve finales van de 1500 meter door in zijn heat als tweede te eindigen, achter de Japanner Keita Watanabe. De halve finales en eindstrijd van de 1500 meter zijn zaterdag. Knegt kreeg donderdag een officiële waarschuwing van de schaatsbond (KNSB) vanwege zijn uitlatingen over de aanpak van Kerstholt. De shorttracker had het woensdag tijdens een persdag over een “zooitje ongeregeld”. Schulting was ook kritisch over de trainingsprogramma’s, maar zij liet zich in wat nettere bewoordingen uit. Kerstholt is bezig aan zijn eerste seizoen als bondscoach. De 39-jarige oud-shorttracker volgde Jeroen Otter op, met wie Schulting en Knegt jarenlang samenwerkten.

Meer Nederlands succes in eerste races

Op de 1.500 meter bereikten ook Yara van Kerkhof, Friso Emons en Jens van ’t Wout de halve finales. Op de 1.000 meter zijn Xandra Velzeboer, Michelle Velzeboer, Selma Poutsma, Itzhak de Laat, Kay Huisman en Teun Boer kwartfinalist. De World -finale in Dordrecht duurt een halve week. Het is de laatste grote krachtmeting voor de WK, die over een maand in het Zuid-Koreaanse Seoel worden gehouden. Dus ga komende dagen lekker achter buis zitten en zie World -finale!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...