Video: Suzanne Schulting maakt keiharde comeback met heerlijke beelden in schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting is weer terug! De mooie schaatsster heeft zich weer helemaal hersteld en viert haar terugkeer met een mooie video.

De brunette was heel erg lang geblesseerd en kon dus niet meer op het ijs meedoen. Ze heeft de afgelopen maanden flink aan zichzelf gewerkt om ervoor te zorgen dat ze weer mee kon doen met het schaatsen. En al die moeite heeft nu eindelijk zijn vruchten afgeworpen, want Suzanne kan het weer! De mooie schaatsster staat weer op het ijs en doet eindelijk weer mee met wedstrijden. Daar is ze zelf natuurlijk ook enorm enthousiast over en dus deelt ze een mooie filmpje van zichzelf. Dat filmpje kan je natuurlijk hier bekijken!

Suzanne Schulting lijkt nog een beetje onwennig op het ijs

De mooie schaatsster lijkt in de video in het begin nog een beetje onwennig op het ijs, maar daar komt al snel verandering in. Voor je er erg in hebt schiet de mooie brunette razend snel het ijs over. Het lijkt net alsof Suzanne nooit een dag gemist heeft als je het zo ziet. De leuke dame ziet er trouwens nog steeds weergaloos uit in haar strakke schaatspakje. Daar is in al die tijd eigenlijk niets aan veranderd. De mooie brunette weet nog steeds hoe ze die pakjes goed moet dragen. Ze laten nog steeds de mooie vormen van Suzanne op een bijzondere manier zien. Iedereen is dan ook weer blij dat Suzanne Schulting weer in dit soort pakjes rond kan lopen.

De bijzondere vriendin van Suzanne Schulting

Na haar blessure heeft Suzanne bijzonder veel steun kunnen vinden bij een goede vriendin van haar. Dat is namelijk niemand minder dan presentatrice Noa Vahle. De leuke blondine is al jaren goed bevriend met Suzanne. Daarnaast werkt ze ook samen met de vriend van Suzanne en dus hebben ze veel met elkaar te maken. De twee dames zijn eigenlijk vier handen op één buik. Ze kunnen ook nooit te serieus met elkaar doen. Dat maakt het werken met elkaar soms wel eens lastig. Laatst had Noa bijvoorbeeld een interview met Suzanne en beide dames konden hun lach niet inhouden. Dat maakt het op die momenten toch een beetje moeilijk om vrienden te zijn.

Suzanne Schulting heeft zich niet hoeven te vervelen

Ze kon misschien niet meedoen aan wedstrijden, maar dat betekent niet dat Suzanne Schulting zich heeft verveeld de afgelopen maanden. Integendeel zelfs, want de mooie brunette heeft haar vrije tijd gebruikt om allemaal mooie nieuwe foto’s van zichzelf te kunnen maken. En die heeft ze dan ook allemaal met haar volgers gedeeld. Zo was het ook een klein beetje een geluk dat Suzanne een blessure kreeg. De brunette kon een beetje bijkomen van haar drukke schema en wist haar tijd goed in te zetten door al haar volgers blij te maken met mooie foto’s. Natuurlijk wilde Suzanne liever op het ijs staan, maar dit is dan toch wel een mooi alternatief. Het had ook een stuk erger gekund. Daarbij is Suzanne nu weer waar ze hoort, op het ijs.

Meer zien van Suzanne Schulting kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Suzanne Schulting, zal je toch echt naar haar Instagram toe moeten. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.