Video: Suzanne Schulting ligt in pikant setje op bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft weer een ontzettend leuke video van zichzelf geplaatst en daar kan je de knappe brunette zien schijnen in een erg verleidelijk setje. 

Suzanne Schulting draagt erg pikant setje in bed

Natuurlijk vindt iedereen Suzanne Schulting geweldig vanwege haar prestaties op het ijs. Maar er is nog een reden waarom iedereen zo dol is op de knappe schaatsster en dat is haar verzameling aan ontzettend knappe foto’s en video’s van zichzelf. Want Suzanne plaatst wel een hoop mooie kiekjes van haar eigen lichaam. En dat is natuurlijk wel genieten voor haar volgers. Die zijn namelijk enorm blij met elk nieuw plaatje dat het internet bereikt. Suzanne lijkt ook steeds meer pikante foto’s en video’s te maken voor haar volgers. Zo had ze deze keer een liedje in haar hoofd en dat moest ze wel delen met haar fans, en dat deed ze natuurlijk in een uitdagend blauw setje.

TikTok is de nieuwe thuishaven van Suzanne Schulting

Als je de nieuwe verleidelijk filmpjes van de knappe schaatsster wilt zien, dan is TikTok de plek waar je zijn moet. Suzanne plaatst erg veel op de app en vindt het heerlijk om via TikTok haar fans op de hoogte te houden. Haar nieuwe video in het verleidelijke blauwe setje Check je hier!

In haar blauwe setje weet Suzanne Schulting flink te verleiden

Natuurlijk is het blauwe setje dat Suzanne draagt enorm verleidelijk. Dat heeft de knappe schaatsster zelf ook wel door. Suzanne weet met haar bijzondere video dan ook veel van haar volgers te verleiden. Die kunnen het niet laten om oneindig lang te staren naar het prachtige lichaam van Suzanne. En geef ze eens ongelijk. Suzanne heeft namelijk een bijzonder goed lichaam. Zelfs onder de Nederlandse schaatssters, die stuk voor stuk hele knappe vrouwen zijn, staat Suzanne met haar looks stipt bovenaan. De brunette heeft een bepaalde charme over zich en haar volgers die vallen daar als een blok voor. Natuurlijk hoeft Suzanne ook niet zo heel veel te doen om haar volgers te overtuigen van haar schoonheid, maar toch plaatst ze foto’s en video’s in spannende outfits. Zo beloont ze haar fans een beetje voor al die jaren steun.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting laat haar enorme kanonnen zien in strakke kleding

Suzanne Schulting behaalt een flinke prestatie

Natuurlijk was Suzanne nog meer in het nieuws deze week. De knappe schaatsster heeft zichzelf namelijk met een mooie winst gekwalificeerd voor de World Championships in Korea. Daar mag Suzanne Schulting gaan bewijzen dat ze de allerbeste schaatsster in de wereld is. En Suzanne kennende mag de concurrentie zich wel heel erg zorgen gaan maken. Want de aantrekkelijke brunette bewijst graag waar ze van gemaakt is. En er is niemand in de wereld waar Suzanne zich door uit het veld, of in dit geval van het ijs, laat slaan. Korea mag zijn borst dus nat gaan maken, want Suzanne is op oorlogspad. En ze stopt niet voor ze thuis komt met elke medaille die er te verdienen is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...