Foto: Suzanne Schulting laat haar enorme kanonnen zien in strakke kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De top schaatster Suzanne Schulting zet haar enorme kanonnen in haar strakke sportoutfit even in het zonnetje, en deelt dit openhartig met haar volgers! 

Suzanne Schulting deelt super verleidelijk kiekje

De shorttrack specialiste Suzanne Schulting doet het erom met onderstaand kiekje. Haar kanonnen worden even goed in de schijnwerpers gezet, en deelt dit openhartig met haar volgers! Het lijkt erop dat ze van een training af komt want Suzanne draagt een enorm strak sportpakje. Ze loopt heel charmant en gooit haar handen even lekker door haar haren. Suzanne is een van de beste ter wereld in haar sport, en dat kan eigenlijk ook niet anders met zulke kanonnen. Om op dit niveau te presteren, is het essentieel om hard te trainen en consistent te blijven. Aan haar consistentie hoeven we geen twijfels te hebben want Suzanne deelt regelmatig kiekjes waar ze keihard aan het trainen is. Het resultaat mag er dan ook naar wezen als je naar onderstaande foto kijkt!

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje

suzanneschulting_

Suzanne raakt oogverblindend van eigen schoonheid

Schulting, de drievoudig olympisch kampioen moet zonnebril opzetten want ze raakt verblind door haar eigen schoonheid. Onderstaand kiekje zie je Suzanne haar zonnebril opzetten tijdens haar training. Ze zit op een wielren fiets flink te trappen om die benen nog harder te trainen, en zorgen dat ze op alles is voorbereid. Ook hier zie je de kanonnen   weer in het zonnetje staan, en zelfs voor Suzanne is het oogverblindend! Op een hele casual manier schuift ze met haar twee handjes haar dure zwarte zonnebril over haar oortjes heen. Dit weekend is haar laatste shorttrack wedstrijd van het seizoen en op deze manier lijkt het alsof ze er met géén enkele spanning ingaat. Als je Suzanne Schulting bent, dan is dat ook erg begrijpelijk dat je geen zorgen hebt en ervan aan kan dat je weer met een titel naar huis gaat!

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting verbaast iedereen met zeer uitdagende outfit

suzanneschulting_

De grootste rivaal van Suzanne dit weekend tijdens WK

Zowel Suzanne Schulting als Hanne Desmet behoren tot de wereldtop in het shorttrack. Beide dames hebben dit seizoen meerdere gouden medailles veroverd. Allebei trainen ze in Thialf! Desmet en Schulting zijn geen vreemden van elkaar, verre van zelfs. De 26-jarige Desmet traint namelijk al sinds 2018 mee bij de Nederlandse shorttrackploeg, omdat in België de faciliteiten niet toereikend waren. Tot zover de overeenkomsten tussen de Nederlandse Suzanne Schulting en de Belgische Hanne Desmet. Er is namelijk ook een groot contrast tussen de twee rivalen, die komend weekend in Seoul tegen elkaar zullen strijden om de WK-medailles, en dat werd afgelopen seizoen vooral duidelijk bij hun zeges.

Vreugdekreet Suzanne vs oersaaie Hanne

Op het moment dat Schulting als winnaar over de finish komt, balt ze haar vuisten en schreeuwt ze het uit. Of het nou bij de wereldbekerwedstrijden in Dresden is of bij de EK in Gdansk: iedereen mag weten dat zij zojuist het goud heeft gepakt. Maar als Desmet na een fenomenale inhaalactie in de slotronde van de 1.500 meter bij de wereldbekerfinale in Dordrecht het goud binnensleept, volgt er geen vreugdekreet. Dus aankomend weekend horen wij Nederlanders liever de overwinningskreet van Suzanne Schulting dan de binnenvetter Hanne Desmet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...