Video: Stomdronken Rick Brandsteder maakt vliegveld onveilig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de beest te hebben uitgehangen tijdens de opnames van Expeditie Robinson, is de presentator duidelijk nog niet klaar met feesten…

Rick Brandsteder lijkt zichzelf wéér in de problemen gewerkt te hebben. Terwijl hij het schandaaltje rondom zijn losbandige gedrag in Expeditie Robinson nog nauwelijks verwerkt heeft, lijkt het nu wéér raak met Rick. Dit keer zijn er zelfs beelden van!

Smekende Rick Brandsteder strompelt over vliegveld

Rick Brandsteder maakt zijn reputatie als feestbeest dubbel en dwars waar! Het zeer gevreesde spionnenleger van Yvonne Coldeweijer heeft hem weer op heterdaad betrapt. Inmiddels zullen veel BN’ers een angst voor de roddelende blondine opgebouwd hebben, mits je niks te verbergen hebt natuurlijk. Rick wijkt hier een tikkeltje van af; hij haalt namelijk regelmatig vreemde capriolen uit, maar doet niet echt zijn best om het te verbergen! Yvonnes nieuwste Instagram story gaat over Ricks meest recente struikelpartij. “Vanochtend om 9.30u is Rick Brandsteder op Malaga Airport gespot. Met glas in z’n hand. Stomdronken. Hij zwalkte zo door de hele vertrekhal. ‘Spionnen’ hebben hem ook bij de gate gezien, waarbij hij smeekte of hij mee mocht, maar hij werd geweigerd“. Rick leek dus een lekker nachtje achter de rug te hebben, waarna hij gelijk door naar het vliegveld is gegaan. Yvonne deelt ook een video hiervan via Instagram. Hier zien we Rick met het glas in zijn hand. Wat hij die nacht allemaal heeft uitgespookt, is niet duidelijk. In ieder geval heeft hij het goed naar z’n zin gehad, aan deze video en het verhaal te zien.

Lees ook: Foto: Rick Brandsteder deed het met elk vrouwelijk crewlid tijdens opnames Expeditie Robinson

Rick Brandsteder in opspraak bij Expeditie Robinson

Deze ‘roddels’ lijken niks nieuws voor Rick Brandsteder. Sterker nog, de presentator is zeer kort geleden nog bij ‘Juicechannel‘ langsgekomen, met andere shockerende geruchten. En als deze geruchten waar blijken te zijn, zit Rick wel aardig diep in de nesten. Rick Brandsteder zou namelijk tijdens de opnames van Expeditie Robinson ‘de daad’ gedaan hebben met élk vrouwelijk crewlid. De geruchten gaan dat Rick iedere avond wel met een andere vrouw van de crew zou zijn geweest, en hier ook het bed mee gedeeld zou hebben. Juice Channel: “Rick Brandsteder heeft het als nieuwe presentator van Expeditie Robinson onwijs naar zijn zin gehad. Wij hebben bronnen rondom de productie gesproken en die geven aan dat hij daar met meerdere collega’s van de crew het bed heeft gedeeld. Het maakte hem allemaal niet uit wie het was of hoe oud, het was iedere avond feest met een andere dame“. Zou dit een hele normale zaak zijn voor Rick? En zou hij dit misschien al jaren doen? In ieder geval lijkt het erop dat Rick het voor zijn gevoel goed naar z’n zin heeft gehad tijdens de opnames op het eiland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!