Home Nieuws Video: Stéphane Kox van Viaplay hijgt en puft tijdens vreemde pitstop

Video: Stéphane Kox van Viaplay hijgt en puft tijdens vreemde pitstop

Stéphane Kox

Bij Stéphane Kox is alles wat met auto’s te maken heeft er met de paplepel ingegoten. Toch blijkt een pitstop uitvoeren voor Stéphane knap lastig!

Ze heeft oneindig veel pitstops gemaakt in haar carrière, maar Stéphane voert ze blijkbaar zelden zelf uit!

Autocoureur Stéphane Kox verliest van wielrenner

De auto is een stuk sneller dan de fiets. Dat lijkt een gegeven waar je niet omheen kan. Toch betekent het niet dat een autocoureur altijd wint van een wielrenner. Zo blijkt uit de NAPA challenge waar Stéphane Kox aan meedeed. Tom Boonen is professioneel wielrenner en is de tegenstander van onze favoriete Viaplay pitreporter. De challenge die de twee uit moeten voeren heet de know-how challenge. Ze moeten twee onderdelen in hun auto vervangen. Wie dat het snelst doet, wint. Aangezien Stéphane wekelijks bij de beste monteurs mee kan kijken in de Formule 1 pitstopboxen, zou dit een kat in het bakkie moeten zijn voor haar. Niets bleek echter minder waar. In 1 minuut en 6 seconden weet Tom zijn onderdelen te vervangen. Slechts 8 seconden later is Stéphane klaar, maar dat is niet goed genoeg. Het geheim van Tom? Hij is eerder automonteur geweest!
Programma Formule 1 2023 bekend gemaakt op Viaplay

Elk jaar wisselt er een hoop in de kalender van de Formule 1. Circuits worden toegevoegd of juist verwijderd, de volgorde wordt aangepast, noem het maar op. Het leek altijd redelijk vast te staan; het seizoen begon in Australië en eindigde in Abu Dhabi. Sinds een aantal jaar is zelfs dat geen vaste waarheid meer. Dat maakt wel dat het interessant nieuws is wanneer de nieuwe kalender voor de Formule 1 uitkomt. Dit jaar zijn er gelukkig niet teveel wijzigingen. Zandvoort en Spa blijven gewoon op de kalender staan. Monaco stond ook nog even ter discussie, maar ook op dit iconische circuit zien we Max volgend jaar terug. Er is één nieuwe race toegevoegd, die van Las Vegas.
Viaplay blijft constant uitbreiden, nu met MMA

Een jaar geleden had niemand er nog van gehoord. Inmiddels is Viaplay niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. De streamingdienst, die landelijk bekend werd dankzij de overname van de Formule 1 uitzendrechten, zet steeds meer zoden aan de dijk in ons kikkerlandje. Zo hebben ze inmiddels de rechten voor de Premier League (voetbal), darten, hockey en de nieuwste toevoeging: MMA. Op Viaplay ga je vanaf oktober alles meekrijgen wat er gebeurt in de Levels Fight League. De LFL is een Nederlandse MMA-organisatie. Dit betekent dus dat je al jouw Nederlandse MMA helden kan volgen tijdens hun gevechten op Viaplay.

Mobiele versie afsluiten