Video: Sportende Heleen van Royen laat zich van onderen filmen in strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen vindt het fijn om in de sportschool bezig te gaan. En de influencer in spé laat zich graag van alle kanten filmen.

Sinds vorig jaar is Heleen van Royen ontzettend bezig met sporten. Ze heeft een beetje het licht gezien als het om fitness gaat en is continu in de sportschool te vinden. En dat heeft echt wel een groot effect op de mooie schrijfster. Als je foto’s gaat vergelijken, dan merk je een groot verschil met Heleen van ongeveer een jaar geleden en Heleen van nu. Des te meer reden voor de schrijfster om te blijven sporten. En als ze naar de sportschool gaat, dan mogen haar volgers natuurlijk mee. Want Heleen van Royen filmt elk bezoekje aan de sportschool. Dat ziet er ontzettend leuk uit. Laatst was ze er weer en de camera kwam ook gewoon tevoorschijn. Bekijk hier de video!

Lees ook: Foto: Heleen van Royen heeft flinke pluk haar tussen de benen

Heleen van Royen laat zich van onder filmen

Met haar mooie vormen, die ze ook aan al dat sporten te danken heeft, weet Heleen wel hoe ze goed op beeld moet verschijnen. De mooie video’s van de schrijfster zijn dus makkelijk gemaakt. Op haar laatste video laat ze zich ook een beetje van onder filmen. En dat zorgt ervoor dat je Heleen vanuit een bijzondere hoek mag bekijken. Het zal geen verassing zijn dat ook vanuit die hoek Heleen er gewoon prachtig uit ziet. De mooie schrijfster weet als geen ander hoe ze ervoor moet zorgen dat ze perfect op het plaatje verschijnt.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen wordt keihard dubbelgevouwen tijdens zweterige sessie

Heleen van Royen ziet er inmiddels nog mooier uit dan ze al was

Natuurlijk had Heleen het helemaal niet nodig, maar toch ziet ze er na al dat sporten erg goed uit. Ze heeft zichzelf in dat opzicht eigenlijk alleen maar verbeterd. En dat is natuurlijk ontzettend leuk om te zien. Met haar mooie kiekjes weet ze haar volgers nog elke dag te verrassen. Ze is inmiddels zoveel foto’s van zichzelf aan het maken op een dag, dat Heleen bijna als een influencer gezien kan worden. Haar fans vinden het alleen maar prachtig. Die genieten van elk moment. En geef ze eens ongelijk, want de foto’s van Heleen zien er gewoon heel erg goed uit.

Heleen van Royen deelt veel foto’s van haar leven

Of ze nu aanwezig is op een evenement, bij een televisieprogramma aansluit of gewoon  in de sportschool of thuis te vinden is, Heleen deelt overal foto’s van. De leuke dame weet precies hoe ze zichzelf op beeld moet zetten om haar volgers een mooie dag te bezorgen. En dat doet ze regelmatig. Het halve internet staat inmiddels vol met leuke foto’s van Heleen, maar daar zal je niemand over horen klagen. Met haar fantastische uiterlijk weet Heleen heel erg goed de aandacht te trekken en ook nog eens vast te houden. Ze zorgt ervoor dat er voor haar fans altijd wat te genieten is.

Meer zien van Heleen van Royen kan op Instagram

Als je nou nog veel meer van Heleen van Royen wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuke plaatjes voor je klaar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.