Video: Sophie Bouquet duikt bed in met nieuwe vriendin in eerste beelden GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft nogal spannende scenes op mogen nemen voor Goede Tijden, Slechte Tijden als je de trailer mag geloven.

De prachtige actrice Sophie Bouquet heeft een nogal spannende opnameperiode achter de rug. In de eerste trailer voor de tweede helft van het seizoen van GTST is namelijk te zien hoe ze een spannende avond meemaakt met mede-actrice Noël van Kleef. De twee dames groeide in de serie al steeds meer naar elkaar toe en het resultaat daarvan is nu eindelijk te zien. Sophie deelt namelijk het bed met Noël in misschien wel de meest spannende scene in GTST tot nu toe. Je zal goed op moeten letten tijdens het kijken van de trailer om het moment te zien, maar het belooft erg interessant te worden.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Sophie Bouquet het verborgen pareltje van GTST

Van alle actrices die in Goede Tijden, Slechte Tijden spelen, is Sophie toch wel een van de betere. Ook buiten het scherm om is Sophie een van de meest bijzondere vrouwen van de cast om te volgen. Haar deelname aan GTST heeft dus een nieuw pareltje opgeleverd in de Nederlandse film-, en televisiewereld. En dat pareltje ziet er ook nog eens prachtig uit. Het is dus zeker de moeite waard om Sophie op haar social media kanalen even te volgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Van Sophie krijg je het heet op warme dagen

De beeldschone actrice zorgt ervoor dat je het ontzettend heet krijgt de komende dagen. Met haar strakke pakjes on ongelooflijk verleidelijke uitstraling is Sophie echt wel een vrouw om rekening mee te houden. Aangezien het de komende tijd al vrij warm wordt is het misschien even beter om niet te veel aandacht aan Sophie te schenken. Op die manier houd je het een stuk beter uit met de oplopende temperaturen. Als je een fan bent van GTST zal dat misschien lastig worden. Het lijkt er namelijk dus op dat Sophie de heetste scenes dit seizoen heeft gekregen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

De hele cast is er weer klaar voor bij Goede Tijden, Slechte Tijden

De gehele cast zit weer klaar om Nederland te vermaken met spannende plotlijnen tijdens de tweede helft van GTST. En dat belooft een enorm spannende tweede helft te worden als je de trailer mag geloven. Dit seizoen bestaat er spanning als nooit tevoren. Je wordt dus echt op het randje van je stoel gehouden de komende tijd, terwijl Sophie en haar mede-acteurs de meest uitdagende en spannende scenes uitspelen. Blijf dus vooral kijken dit seizoen, want zo spannend als dit was het maar zelden in het fictieve Meerdijk. Goede Tijden, Slechte Tijden is terug van weggeweest en heeft er alles aan gedaan om de kijkers tevreden te houden. Voor de fans van Sophie is dat zeker gelukt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!