GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

De prachtige actrice Sophie Bouquet is voornamelijk bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. En daar speelt Sophie de sterren van de hemel. Maar de zomercliffhanger is geweest, wat betekent dat Sophie even een beetje rust kan pakken. De actrice besluit om even een paar dagen ertussenuit te gaan en van de stilte en de natuur te gaan genieten. Nu zit er bij haar vakantiehuisje wel een hartstikke fijn bubbelbad. En Sophie moet natuurlijk even afkoelen in de hot tub. Maar tijdens haar ontspannen momentje denkt de knappe actrice ook aan haar volgers. Ze deelt met hen namelijk een erg leuke video.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet deelt selfie van doorzichtig topje

Sophie geniet op video van haar fijne leventje

In de video die Sophie deelt met haar volgers is goed te zien hoe heerlijk ze aan het genieten is in haar huisje in de Ardennen. Met een drankje in de hand, gekleed in zwemkleding, loopt Sophie ontspannen buiten rond en gaat ze zitten bij de hot tub. in het warme avondlicht ziet Sophie er nog heter uit dan voorheen. Het is duidelijk dat Sophie het enorm naar haar zin heeft in de natuur van de Ardennen. De knappe GTST-actrice zou het liefst nog veel langer in haar vakantiewoning zitten, maar voordat ze het weet beginnen de opnames van GTST weer. Sophie neemt het er dus goed van en geniet van elk moment, omdat ze ook weet dat ze snel weer aan de bak moet.

Sophie deelt met foto bijzonder uitzicht vanuit hot tub

Natuurlijk kan je niet alleen maar bij de hot tub plaatsnemen, maar moet je op een gegeven moment ook lekker in het water gaan zitten. En dat is dan ook wat Sophie na verloop van tijd doet. De knappe actrice deelt zelfs een foto vanuit het warme water. Alleen is dat niet een foto van zichzelf, zoals je misschien zou verwachten, maar ze deelt een foto van haar spectaculaire uitzicht. Het is net alsof Sophie naar een schilderij aan het kijken is, vanuit haar plekje. Met deze temperaturen, zo’n lekker bubbelbad en uitzicht zo tof als dit, moet Sophie wel helemaal tot rust komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie poseert voor aantrekkelijke vakantiefoto’s

Tijdens haar vakantie kan Sophie het niet laten om toch even een paar prachtige foto’s van zichzelf te maken. En dat doet ze leunend tegen het hekje van haar vakantiehuisje. Met verse koffie in haar hand en een geweldig uitzicht voor haar neus poseert Sophie aantrekkelijk voor de foto. Ze neemt drie verschillende houdingen aan voor de foto en alle drie pakken ze eigenlijk heel erg goed uit. Sophie ziet er op haar nieuwe foto’s extreem verleidelijk uit. Het is niet zo gek dat er zoveel mannen in Nederland fan zijn van deze knappe actrice. Sophie ziet er namelijk erg goed uit op haar nieuwe foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.