Video: Sharon Pieksma laat zich bewonderen in piepklein badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Sharon Pieksma heeft een ontzettend klein badpakje aangetrokken en ligt te kronkelen op een bankje terwijl iemand haar flink bewondert met een camera…

Sharon Pieksma ligt er klaar voor in verleidelijk pakje

We kennen de prachtige Sharon Pieksma als Miss Nederland van 2019. Die titel kreeg ze natuurlijk niet voor niks. Ze heeft een prachtig gezichtje en een heerlijk lijf. Met die positieve kwaliteiten verblijdt ze haar volgers op haar sociale media platforms regelmatig. Ze heeft alleen op Instagram al 116 duizend volgers. Wat een prachtvrouw is dit! In een recente video die ze op haar Instagram tijdlijn deelde, ligt ze op een witte ondergrond in een donkerblauw badpakje. De zwemkleding past perfect om haar geweldige en de betoverende belichting maakt het hele plaatje af. In de video neemt Sharon verschillende posities aan. De transitie tussen die posities doet ze heel soepel en sierlijk. In de tussentijd lacht ze ook nog eens lief naar de camera. Pas op, Sharon. Op deze manier wordt elke man nog verliefd op je… Anders wij wel!
Meloenen van Sharon Pieksma rollen bijna uit topje

Als je even goed kijkt naar de prachtige Sharon Pieksma valt één ding misschien gelijk op. Nou ja… twee dingen… Haar ontzettende voorgevel is namelijk bijna niet te missen! Met al die zwemkleding foto’s die ze op haar Instagram plaatst kun je er ook bijna niet meer omheen. Deze prachtige vrouw wéét wat haar volgers willen zien! Onlangs plaatste ze weer een prachtige strandfoto van zichzelf in een heel klein topje. Ze zit tegen een boom aan en geniet intens van de zon. Op de achtergrond zien we een heel mooi, wit strand met een lichtblauwe oceaan. Dat is echter niet datgene dat opvalt aan deze foto. Onderin zien we namelijk het mooie gebergte van Sharon in haar kleine topje. Het ziet eruit alsof ze nog maar net blijven liggen, maar schudt deze vrouw één keer met haar bovenlijf, dan rollen ze zo haar topje uit! Heerlijk dit! Dit soort foto’s mag je zeker vaker plaatsen, Sharon.
Sharon Pieksma laat haar oester zien in London

Eventjes geleden heeft de geweldig mooie Sharon Pieksma een tripje gemaakt naar het regenachtige London, Engeland. Daar heeft ze genoten van haar omgeving, het lekkere eten en de cultuur. Ze plaatst een aantal foto’s van een museum waar ze geweest is en van de lekkernijen die ze daar heeft gehad. Zo heeft pasta uit, wat lijkt op, een pompoen geserveerd gekregen, maar dat is niet het enige. Ze plaatst ook een foto waarop ze zelf wat gek poseert. Op de voorgrond staat een bord met oesters! De vader van Sharon reageert ook op haar post met: “Hmmmmm lust je papa ook!” Het zit dus kennelijk in de familie, die liefde voor oesters.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!