Video: Schaatsster Pien Hersman (20) neemt afscheid met heerlijk filmpje in nauwsluitend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Pien Hersman is een van de leukste dames van Nederland. En dat bewijst ze weer in dit bijzondere pakje.

Met haar mooie pakje weet schaatsster Pien Hersman altijd wel de aandacht van haar publiek te trekken. De mooie brunette weet prima hoe ze een foto moet maken om ervoor te zorgen dat haar mannelijke volgers helemaal tevreden achter hun scherm zitten. En ze heeft er ook niet zo heel erg veel moeite mee om zichzelf van haar beste kant te laten zien. Die combinatie levert vaak de meest mooie foto’s van de schaatsster op. Met haar hele leuke outfits en goede figuur weet Pien er keer op keer weer een feestje van te maken. Bijvoorbeeld in deze video. Daar kan je pas echt goed genieten van de vormen van Pien.

Pien Hersman neemt afscheid van het schaatsen

Natuurlijk niet voor altijd, maar na volgende week is het schaatsseizoen weer voorbij. Dat betekent dat Pien een aantal maanden niet meer zal racen. Ze gaat die tijd natuurlijk wel gebruiken om zoveel mogelijk te trainen en ervoor te zorgen dat ze volgend seizoen alle prijzen in de wacht sleept. Pien Hersman is een ontzettend fanatieke dame. Die gaat niet voor minder dan het allerbeste. En dat is natuurlijk wel een goede insteek als je aan de top staat van de schaatswereld. Met haar geweldige houding kan Pien dan ook niet anders dan volgend jaar elke wedstrijd winnen. Voor nu focust ze zich nog op de laatste paar races op het ijs, voor ze weer tijdelijk afscheid moet nemen.

Pien Hersman weet met mooie foto’s flink de aandacht te trekken

De leuke schaatsster weet met haar ontzettend mooie foto’s elke keer toch weer flink de aandacht te trekken van haar mannelijke fans. Ze is duidelijk te veel gewend aan die strakke schaatspakjes, want in haar vrije tijd is Pien Hersman ook alleen maar pakjes aan het aandoen die erg strak om haar figuur zitten. De mooie blondine is eigenlijk niets anders gewend. En haar volgers vinden het best, want die zien op die manier nog veel meer van het mooie figuur van de schaatsster. Met haar fantastische vormen weet Pien al haar volgers te betoveren. Die kunnen niet meer wegkijken van de mooie plaatjes van Pien.

Pien Hersman laat haar fans graag het beste van zichzelf zien

Of het nu gaat om haar vorm op het ijs, of haar pasvorm, Pien laat graag het beste van zichzelf zien. Alle foto’s die ze deelt met haar fans zijn dan ook vrij bijzonder. De mooie schaatsster weet met haar content enorm de aandacht van haar fans te trekken. Die zitten keer op keer te wachten tot de nieuwe mooie plaatjes van Pien voorbij zullen komen. De mooie schaatsster houdt zo haar volgers wel volledig in haar greep. De volgers van Pien blijven dan ook terugkomen om meer van de mooie schaatsster te zien. Met haar fijne vormen weet Pien haar fans enorm blij te maken. Elke foto van dit schaatstalent is namelijk genieten geblazen.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Wil je nog meer leuke foto’s van Pien Hersman zien? Dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...