Video: Schaatsster Elisa Dul verrast Marijke Groenewoud in hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie schaatsster Marijke Groenewoud werd door ploeggenote Elisa Dul verrast vanwege haar 25ste verjaardag. 

Schaatsster Marijke Groenewoud, die je kent van het marathonschaatsen, heeft zich in de schaatswereld doen gelden door haar indrukwekkende prestaties. Terwijl ze momenteel deelneemt aan wedstrijden in Utah, verraste haar ploeggenoot Elisa Dul haar op een bijzondere manier. Voor haar 25e verjaardag haalde Elisa alles uit de kast om er een leuk feestje van te maken. Later deelden ze de leuke video van het moment.

Lees ook: Blonde schaatsster Marijke Groenewoud (24) doet fans enorm plezier met heerlijke foto

Marijke Groenwoud werd verrast voor verjaardag

De video die Elisa Dul deelde, waarin ze Marijke Groenewoud verrast op haar hotelkamer in Utah ter ere van haar 25e verjaardag, laat maar weer zien wat de sfeer is bij de Nederlandse schaatssters. Met een confettikanon en verjaardag muziek zorgde Elisa voor een onvergetelijk moment. De vrolijke lach op Marijke’s gezicht spreekt boekdelen. Het laat maar weer zien dat de dames op het ijs af en toe misschien een beetje rivalen zijn, maar naast het ijs heel erg goed met elkaar kunnen omgaan. De video van de verrassing kan je hier zien!

Marijke Groenewoud is een ongekend talent op het ijs

Marijke Groenewoud maakt sinds 2018 deel uit van Team Albert Heijn Zaanlander. Haar schaatscarrière begon al op jonge leeftijd, en ze heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdige schaatsster. Met haar deelname aan zowel het marathonschaatsen als de langebaan laat ze zien dat ze niet bang is om uitdagingen aan te gaan. Haar doel is duidelijk: elk jaar wil ze zichzelf verbeteren met uiteindelijk de droom om Olympisch kampioene te worden.

Marijke Groenwoud schaatst de wereldbeker in Salt Lake City

Marijke Groenewoud nam deel aan de wereldbeker schaatsen in Salt Lake City. Op de 3000 meter moest ze de strijd aangaan met sterke concurrenten zoals Irene Schouten en Joy Beune. Mensen hadden nog veel hoop voor Marijke. Als nieuwe schaatsster op het toneel kon ze laten zien wat ze waard was. Hoewel ze flink haar best heeft gedaan tijdens de wedstrijd, slaagde Joy Beune erin om zowel haar als IRrne Schouten te verslaan met een indrukwekkende tijd van 3.56,86. De competitie op dit niveau is hevig, en elke race biedt nieuwe uitdagingen voor deze getalenteerde schaatsster.

Marijke Groenwoud deelt alles met haar fans

De blondine deelt veel met haar fans online. Ze plaatst de ene na de andere leuke foto van zichzelf op Instagram. Ze deelt plaatjes van het schaatsen, maar ook van tijd met haar vriendinnen. Marijke geniet ook van quality time met haar familie, waarbij spelletjes spelen en wandelen met de hond hoog op haar lijst van ontspanningsactiviteiten staan. Mensen krijgen online gelijk een heel ander beeld van de sporter.

Wat houdt de toekomst in petto voor Marijke Groenewoud?

De indrukwekkende schaatsster heeft misschien niet gewonnen, maar wel heeft ze kunnen laten zien wat ze allemaal kan. En de komende jaren kan de blondine alleen nog maar beter worden. De toekomst van de schaatsster ziet er dus ontzettend mooi uit. Fans kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat Marijke hierna gaat doen.

Meer zien van Marijke Groenwoud kan op Instagram

De mooie schaatsster heeft nog veel meer mooie foto’s verborgen op haar Instagram kanaal. Daar moet je dus zijn voor meer leuke kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!