Blonde schaatsster Marijke Groenewoud (24) doet fans enorm plezier met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blonde schaatsster Marijke Groenewoud schittert ook naast het ijs! Met deze foto’s pakt ze haar volgers helemaal in…

De mooie foto van Marijke Groenewoud

Marijke Groenewoud is een fanatieke schaatsster. Ze doet er alles aan om op een dag Olympisch goud binnen te slepen. Ze heeft dan ook al een flink aantal fans die haar steunen onderweg naar dat doel. En af en toe beloont Marijke haar fans met een mooi plaatje. Dat is dan wel weer erg lief van de blondine.

De lieve lach van Marijke Groenewoud

Hete eerste wat opvalt aan de blonde schaatsster is natuurlijk haar lieve lach. Die staat er op elke foto weer mooi op. Met die lach laat ze zelfs het ijs waar ze op schaatst nog smelten. Marijke zorgt er met haar foto’s voor dat iedereen fan van haar wordt. Want als je deze schaatsster zo ziet staan, dan kan je toch alleen maar fan van haar zijn? Marijke weet enorm goed hoe ze mensen moet betoveren met haar mooie kiekjes.

De dromen van Marijke Groenewoud

De blondine wil zichzelf elk jaar iets verbeteren om uiteindelijk Olympisch kampioene te worden. Dat is natuurlijk een ontzettend mooi streven. Marijke heeft die droom ook al een tijdje. Ze kreeg haar eerste schaatsles toen ze tien jaar was. Sinds dat moment brandt er een soort vuur in de schaatsster. In 2021 won ze de Massa start tijdens de wereldkampioenschappen. Dat was het bewijs dat Marijke echt mee kon schaatsen met de wereldtop. Marijke is meer van het marathonschaatsen, maar tegenwoordig komt daar ook de langebaan bij. Op die onderdelen hoopt ze ooit goed te scoren op de Olympische Spelen.

Marijke Groenewoud heeft een vriend

Je vraagt je ongetwijfeld af of deze mooie blondine al een vriend aan haar zijde heeft. Helaas is het antwoord daarop een volmondig ja. Ze plaatst ook regelmatig foto’s met deze jongen aan haar zijde. Maar niet getreurd, je kan altijd nog genieten van de mooie plaatjes van Marijke. Want zelfs met een vriendje aan haar zijde, stopt ze natuurlijk niet met het maken van mooie foto’s van zichzelf.

Marijke Groenewoud is het beste in een strak schaatspakje

Net als de meeste schaatssters in Nederland, ziet ook Marijke er ontzettend goed uit in een strak schaatspakje. Dat staat de blondine ongelooflijk goed. In haar gewone leven draagt Marijke vooral ruim zittende kleding. En dat is op zich niet erg, maar daardoor zie je wel minder van de blondine. Haar schaatspakjes zorgen ervoor dat je goed kan zien hoe de blondine er uitziet. Haar vormen komen goed uit in de strakke stof.

Marijke Groenewoud stapt graag op de fiets

Net als veel andere schaatssters oefent Marijke graag op de fiets. Zo houdt ze haar beenspieren sterk en haar conditie op peil. En dat ziet er toch best wel weer leuk uit, zo’n foto van Marijke, fietsend op de weg. De blondine weet met haar foto’s in ieder geval veel indruk te maken op mensen. Ze zorgt ervoor dat ze haar fans flink imponeert met al haar kiekjes.

Meer zien van Marijke Groenewoud kan op Instagram

Ben je nou benieuwd naar meer foto’s van de mooie blondine? Kijk dan even op Instagram, daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van haar!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.