Video: Schaatsster Antoinette de Jong schudt wild met haar staart

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De spannende schaatsster Antoinette de Jong heeft een trainingsvideo gedeeld, waarbij haar haren wild heen en weer vliegen. 

Knappe Antoinette de Jong sport in verrukkelijke outfit

De heerlijke roodharige plaatst graag video’s van haar sport proces online. En ook nu weet Antoinette er een mooi feestje van te maken. De knappe schaatsster heeft namelijk een heerlijke video online gezet waar ze zichzelf weer volledig van haar goede kant laat zien. De schaatsster is bezig met haar cardio en dat gaat heel goed, maar wat pas echt opvalt is het strakke topje van de knappe sporter. Daarmee weet ze iedere man volledig te verleiden. De video wordt dan ook door de volgers van Antoinette goed in ontvangst genomen.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong toont troeven in superstrakke sportlegging

Verleidende Antoinette de Jong toont heerlijk lichaam

Antoinette de Jong verleidt haar volgers opnieuw met haar betoverende foto’s op Instagram. Ondanks haar overwinningen op het ijs, is de roodharige schaatsster nog steeds te vinden in sportscholen. Ze geeft zichzelf maar weinig tijd om uit te rusten. Ze moet en zal weer de sportschool in kruipen. Er is natuurlijk veel training voor nodig om zo’n lichaam te krijgen. Gelukkig heeft Antoinette veel tijd momenteel, dus ze is weer in de sportschool te vinden! Antoinette de Jong is helemaal klaar om nog veel meer prijzen de komende jaren in ontvangst te nemen. Met zo’n strak trainingsschema als dat van deze schaatsster, moet dat absoluut gaan lukken.

Het knappe lichaam van Antoinette de Jong komt door uren trainen

Je vraagt ​​je misschien af ​​waar Antoinette dit ongelooflijke lichaam vandaan haalt. De knappe schaatsster breng veel tijd door in de sportschool. Het leuke daarvan is dat ze na al die uren sporten een heel mooi en verleidelijk lichaam heeft overgehouden. Reden genoeg dus voor Antoinette om nog een ​​tijdje naar de sportschool te blijven gaan. Het voelt nu als thuis voor Antoinette en ze kon niet wachten om weer aan het werk te gaan. Dat kan je ook wel zien aan alle spannende foto’s die de schaatsster deelt op haar social media.

Antoinette de Jong straalt pas echt op het ijs

Natuurlijk wordt ze vooral in haar vrije tijd gezien, maar de roodharige Antoinette doet het erg goed op ijs. Ze is een van de absolute tops van het land, en niet zonder reden. De prachtige schaatsster zet Nederland op de kaart. Niet alleen met haar geweldige prestaties, maar ook gewoon met haar fantastische lichaam. Antoinette weet op het ijs trouwens net zo veel te stralen, dan wel niet meer, dan in haar eigen kleding. En dat wil natuurlijk wat zeggen. Deze knappe dame is geboren om op het ijs rond te schaatsen. Dat merk je eigenlijk wel aan alles. Vanwege die roeping is ze waarschijnlijk ook zo goed in het rondjes rijden op de gladde baan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...