Video: Rose Bertram prikt door haar flinterdunne shirtje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram laat haar volgers zweten door een heel spannend shirtje aan te trekken. Het model haar voorkant prikt zo door het dunne stofje heen.

Rose Bertram poseert in mini topje

De knappe Rose Bertram heeft wederom haar Instagram-volgers betoverd met haar laatste adembenemende foto. Met haar schoonheid laat ze het al haar volgers weer erg warm krijgen. In haar nieuwste Instagram-post straalt Rose Bertram als nooit tevoren. Met een brede glimlach en ogen waar iedereen voor valt, weet ze moeiteloos de aandacht van haar volgers te vangen. Haar natuurlijke schoonheid komt prachtig naar voren, zonder dat er veel poespas nodig is. Het helpt natuurlijk wel dat Rose een spannend topje heeft aangetrokken die nogal de aandacht naar zich toe trekt. Zo lijkt het shirtje gemaakt van een heel dun stofje waardoor Rose haar voorgevel er zo doorheen komt. Ook zit er een rits langs de gehele hoogte van het topje dus hij kan zo opengemaakt worden. Blijkbaar is Rose niet bang dat iemand zomaar de rits naar beneden trekt, anders zou ze hem niet aandoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Lees ook: Rose Bertram maakt volgers helemaal wild met foto’s in piepkleine zwemkleding

Rose Bertram in Amsterdam met Serena Williams

Het is ondertussen wel duidelijk dat Rose Bertram sinds enige tijd niet langer meer alleen maar het ‘ex-vriendinnetje’ van Gregory van der Wiel is. Nee, Rose heeft keihard gewerkt aan haar modellen carrière en doet het als influencer op Instagram en andere social media ook erg goed. Een leven als ster betekent ook dat Rose veel bekende vrienden en vriendinnen om zich heen heeft verzameld. Waarschijnlijk wil iedereen ook vriendinnen worden met de knappe en lieve Rose. Toch is het best bijzonder om te zien dat Rose Bertram top tennisster Serena Williams zover heeft gekregen om een bootje te gaan varen over de grachten in Amsterdam. Rose poseert samen met Serena en oudere zus Venus op een boot samen met de kinderen. Rose is vast erg blij dat ze tijd mag doorbrengen met de zusjes Williams die beide top tennisspelers zijn. De dames dragen allemaal een sportieve zwarte outfit. Rose straalt van alle kanten met haar natuurlijke blonde krulletjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram maakt volgers jaloers met kledingkast

Waarschijnlijk is het van veel mensen een droom om een kledingkast te hebben zoals Rose Bertram die heeft. En dan gaat het niet alleen om het formaat van haar gigantische inloopkast, maar natuurlijk ook om de inhoud. Rose deelt een post op Instagram waarin ze een deel van haar huis en kledingkast laat zien aan haar volgers. De kasten zijn speciaal op maat gemaakt voor Rose en daar is ze dol blij mee. Zo zegt de blondine altijd blij te zijn om thuis te komen na veel weg te zijn geweest. Dat is natuurlijk niet gek met zo een groot appartement en mooie spullen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?