Rose Bertram maakt volgers helemaal wild met foto’s in piepkleine zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Rose Bertram is heerlijk aan het ontspannen op het moment. En haar volgers mogen lekker intiem meegenieten. 

Rose Bertram deelt zwoele foto’s

Als er iets is wat je als model heel erg goed kan doen, dan is het wel op de foto gaan. Rose is dan ook zeker geen uitzondering op deze regel. En dat is mooi, want dat zorgt ervoor dat wanneer de knappe dame een leuke foto wil maken, ze er altijd wel verleidelijk op weet te staan. Rise is niet bang om een beetje meer van zichzelf te geven. Ze gaat er op de meeste foto’s ook echt helemaal voor. Want als ze haar publiek niet weet te verleiden, dan vindt ze het ook niet meer leuk. En dus probeert Rose in de meest leuke en spannende pakjes voor de camera te komen en de meest exotische houdingen aan te nemen. Het werkt erg goed, want haar foto’s zijn adembenemend.

Lees ook: Aantrekkelijke Rose Bertram geeft veel prijs in verleidelijke video

Het prachtig gevormde van Rose Bertram

Als je de foto’s van het knappe model bekijkt, dan valt pas echt goed op hoe aantrekkelijk haar eigenlijk is. Het model zit in een fijne pose en draait zich open naar de zon voor een beetje extra warmte. Rose is natuurlijk al heerlijk gebruind door de warme zonnestralen, maar kan een beetje extra zon altijd waarderen. In deze houding kan je goed zien hoe mooi het van Rose is. Van haar verleidelijke rondingen tot haar strakke buik en haar knappe gezichtje, alles aan Rose Bertram lijkt gewoon te kloppen. Ze is dan ook een ongelooflijk verleidelijke dame.
Rose Bertram deelt meer foto’s in spannende zwemkleding

Behalve de foto helemaal bovenaan, had Rose nog meer zwemkleding die ze graag uit wilde proberen. En dat deed ze dan ook. Middels een post op Instagram kon iedereen meegenieten van de heerlijke pakjes van Rose Bertram. Die verhulde trouwens bijna niks van haar , waardoor je goed zicht had op al haar prachtige vormen. Rose weet met haar menig man ook enorm te betoveren. Dat talent heeft ze de afgelopen jaren ontwikkeld. Dat kan ook haast niet anders als je elke dag voor de camera moet verschijnen. Dan leer je vanzelf hoe je jouw meest verleidelijke kant aan of uit moet zetten.

Rose Bertram deelt geheim van aantrekkelijk

Het knappe model met de krullen deelt haar geheim. Want Rose heeft een ongelooflijk aantrekkelijk , maar hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen. Het antwoord lijkt te zijn door heel erg veel te sporten. Zo deelt ze een foto dat ze al voor de zevende keer in een week in de sportschool is te vinden. En dat is natuurlijk wel heftig, zelfs voor iemand die er zo goed uit ziet als Rose. Het zorgt er echter wel voor dat Rose er nu zo goed uit ziet. Dus het werpt duidelijk zijn vruchten af, al dat trainen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!