Rose Bertram maakt volgers helemaal wild met foto’s in piepkleine zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Model Rose Bertram is heerlijk aan het ontspannen op het moment. En haar volgers mogen lekker meegenieten. 

Rose Bertram deelt zwoele foto’s

Als er iets is wat je als model heel erg goed kan doen, dan is het wel op de foto gaan. Rose is dan ook zeker geen uitzondering op deze regel. En dat is mooi, want dat zorgt ervoor dat wanneer de knappe dame een leuke foto wil maken, ze er altijd wel verleidelijk op weet te staan. Rise is niet bang om een beetje meer van zichzelf te geven. Ze gaat er op de meeste foto’s ook echt helemaal voor. Want als ze haar publiek niet weet te verleiden, dan vindt ze het ook niet meer leuk. En dus probeert Rose in de meest leuke en spannende pakjes voor de camera te komen en de meest exotische houdingen aan te nemen. Het werkt erg goed, want haar foto’s zijn adembenemend.

Lees ook: Aantrekkelijke Rose Bertram geeft veel prijs in verleidelijke video

Het prachtig gevormde van Rose Bertram

Als je de foto’s van het knappe model bekijkt, dan valt pas echt goed op hoe aantrekkelijk haar eigenlijk is. Het model zit in een fijne pose en draait zich open naar de zon voor een beetje extra warmte. Rose is natuurlijk al heerlijk gebruind door de warme zonnestralen, maar kan een beetje extra zon altijd waarderen. In deze houding kan je goed zien hoe mooi het van Rose is. Van haar verleidelijke rondingen tot haar strakke buik en haar knappe gezichtje, alles aan Rose Bertram lijkt gewoon te kloppen. Ze is dan ook een ongelooflijk verleidelijke dame.
Rose Bertram deelt meer foto’s in spannende zwemkleding

Behalve de foto helemaal bovenaan, had Rose nog meer zwemkleding die ze graag uit wilde proberen. En dat deed ze dan ook. Middels een post op Instagram kon iedereen meegenieten van de heerlijke pakjes van Rose Bertram. Die verhulde trouwens bijna niks van haar , waardoor je goed zicht had op al haar prachtige vormen. Rose weet met haar menig man ook enorm te betoveren. Dat talent heeft ze de afgelopen jaren ontwikkeld. Dat kan ook haast niet anders als je elke dag voor de camera moet verschijnen. Dan leer je vanzelf hoe je jouw meest verleidelijke kant aan of uit moet zetten.

Rose Bertram deelt geheim van aantrekkelijk

Het knappe model met de krullen deelt haar geheim. Want Rose heeft een ongelooflijk aantrekkelijk , maar hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen. Het antwoord lijkt te zijn door heel erg veel te sporten. Zo deelt ze een foto dat ze al voor de zevende keer in een week in de sportschool is te vinden. En dat is natuurlijk wel heftig, zelfs voor iemand die er zo goed uit ziet als Rose. Het zorgt er echter wel voor dat Rose er nu zo goed uit ziet. Dus het werpt duidelijk zijn vruchten af, al dat trainen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!