Video: Rose Bertram laat zich betasten door andere vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram,  de ex van voetballer Gregory van der Wiel, laat zich door andere vrouwen betasten op een feestje.

De knappe blondine is lekker aan het feesten in Venetië. Samen met twee andere vrouwen staat ze lekker te poseren voor een filmpje, maar op het filmpje ziet het er wel heel gezellig uit tussen de dames. Rose Bertram de meest linker in de video vindt het alles behalve vervelend dat de andere vrouwen haar betasten. Misschien heeft de relatiebreuk met haar ex , Gregory van der Wiel, haar wel aan het denken gezet. Zou Rose Bertram nu misschien open staan voor vrouwen in plaats van mannen? Zie de onderstaande video en oordeel zelf!

 

Rose Bertram heeft een Expeditie Robinson scharrel

Nog voordat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson was begonnen, waren er al geruchten over Rose Bertram. Via de juice-kanalen kwam naar buiten dat Rose namelijk tijdens de opnames van Expeditie Robinson een hele gezellige avond heeft gehad met Thijs Boermans. Ze zou uiteindelijk de keuze hebben gekregen of weg gaan uit de show te gaan of erin te blijven. Wanneer ze erin zou blijven werden de beelden tussen de twee tortelduifjes uitgezonden. Het lijkt er nu op dat het eerste is gebeurd.

Thijs Boermans werd gevraagd door De Telegraaf over deze roddel. Hoe hij op deze vraag reageerde leek het er inderdaad op dat er wat heeft gespeeld op het eiland tussen Rose en Thijs. Er werd uiteindelijk gevraagd aan Thijs: “Mag je er niks over zeggen of wil je er niks over zeggen?”. “Ik wil er niks over zeggen”, reageerde Thijs Boermans tegenover De Telegraaf. Het lijkt er nu dus op dat de juice-kanalen gelijk hebben. Toch is er maar één manier om er 100% zeker van te zijn en dat is, de aflevering van Expeditie Robinson kijken!

Rose Bertram meest begeerde single van de Benelux

Nu het na een lange tijd uit is tussen Rose Bertram en Gregory van der Wiel, is Rose de meest begeerde single van de Benelux. Er zijn al talloze geruchten en beelden van Rose die met andere mannen wordt gespot. Het lijkt er dus op dat ze zeker geniet van het leven als single zijnde. Het is ook niet gek dat Rose de meest begeerde single is van de Benelux, wie Rose volgt op haar sociale media ziet waarom mannen achter haar aan zitten. Alleen al de foto’s met haar mooie open jurken laten zien wat een prachtlichaam ze heeft. Wat een schoonheid is ze!

Rose Bertram stervoetballer aan de haak geslagen

Het lijkt erop dat Rose Bertram een nieuwe voetballer aan de haak heeft geslagen. Volgens de juice-kanalen gaat het om niemand minder dan Kylian Mbappé! De Franse stervoetballer lijkt zijn zinnen nu op Rose Bertram te hebben gezet. De jonge sterspeler van Paris Saint-Germain lijkt nu dus niet alleen op het veld te kunnen scoren, maar ook buiten het veld. Met de geruchten die nu de ronde gaan bij de juice-kanalen, lijkt het erop dat de beeldschone blondine niet heel lang single meer blijft!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.