Video: Rose Bertram geeft tegenstrijdig antwoord na vraag over wilde nacht tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op de officiële persdag van Expeditie Robinson spreekt Rosse een flinke roddel tegen, maar er is ander geluid.

Rose Bertram moest eerder dan gepland het programma Expeditie Robinson verlaten. Dat moest, omdat ze heel erg graag geheim wilde houden dat ze met een andere kandidaat in de koffer was gedoken. Tenminste, dat is de roddel die rond gaat. Rose had net haar relatie beëindigd en wilde niet dat het nieuws zou lekken dat ze alweer single and ready to mingle was. Maar het pakte net even anders uit voor het knappe model. Maar nu zegt ze dat het verhaal heel erg anders is dan de meeste mensen denken. Alleen de man met wie ze door het zand zou hebben liggen rollebollen geeft een héél ander antwoord! wie heeft gelijk?

Lees ook: Foto: Rose Bertram scharrelde tijdens opnames Expeditie Robinson met mede-kandidaat

JuiceChannel ontrafelt geheimen Expeditie Robinson

Het populaire YouTube kanaal JuiceChannel ontrafelt als eerste het mysterie rondom het vroegtijdig verlaten van Rose Bertram. Het model zou eigenlijk nog veel langer in Expeditie Robinson moeten blijven, maar had daar zelf niet zo heel erg zin in, na wat er gebeurt is. Eenmaal terug in Nederland doet Rose haar uiterste best om ervoor te zorgen dat dit nieuwtje begraven wordt. Alleen doen haar pogingen meer stof opwaaien. En voordat Rose er erg in heeft is haar escapade het nieuws van de dag. En probeer dan nog maar om de geest terug in de fles te stoppen. Nu is Rose dus een flinke poging aan het doen om ervoor te zorgen dat mensen het verhaal niet zo serieus nemen. Alleen lukt dat haar nog niet zo goed.

Rose is van mening dat de waarheid wel het licht vindt

Volgens Rose zal iedereen wel zien hoe de vork in de steel zit als de afleveringen worden uitgezonden. De verhalen zijn in ieder geval allemaal niet waar en verzonnen. En waar de geruchten vandaan komen? Ja, geen idee eigenlijk. Dat klinkt wel heel erg makkelijk. Zou er nog een andere kant van het verhaal zijn? Was er maar een makkelijke manier om daar achter te komen, zoals bijvoorbeeld het vragen van de man in kwestie. Dat is dan ook precies wat er gebeurt is. En hij geeft weer een heel ander verhaal.

Thijs zegt dat mensen lekker moeten kijken

De man waar het dan allemaal om te doen is, Thijs, beweert dat hij er helemaal niks over kan zeggen. Dat is toch wel iets anders dan meteen een harde ‘nee’. Zou er dan toch wat gebeurt zijn? Daar lijkt het in ieder geval wel heel erg op. Hopelijk wordt het allemaal duidelijk op het moment dat de desbetreffende aflevering van Expeditie Robinson op televisie te zien is. Tot dat moment daar is, zal je nog in spanning moeten wachten wie er gelijk krijgt. Hopelijk wordt het niet verdoezeld door de montage en krijgen we de echte beelden te zien. Maar bij een reality show weet je dat natuurlijk bijna nooit zeker. Je kan dus alleen maar wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...