Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen..

Romy Monteiro schrikt van harige insluiper

Het was een behoorlijk pittige week voor actrice en zangeres Romy Monteiro. Gelukkig waren het niet alleen maar vervelende dingen, want Romy laat weten dat ze met een heel leuk en spannend project bezig is. Hiervoor is Romy zelf ook nog eens hét gezicht want de zangeres vertelt op haar Instagram dat ze hiervoor de afgelopen dagen allerlei shoots heeft gehad. Na deze lange werkdagen dacht Romy even lekker een avondje op de bank te ploffen of vroeg naar bed te gaan. Helaas liep het niet zoals verwacht want toen vriend Jasper de slaapkamer binnen ging spotte hij een muis. Romy ziet er behoorlijk aangeslagen uit en ze vertelt dat de paniek ook direct toe sloeg.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro gaat naar sportschool in opvallende yogabroek

Romy Monteiro bang voor knaagdieren

Het zit Romy Monteiro duidelijk niet mee want laat de zangeres nou net een grote angst hebben voor alle knaagdieren. Zo vertelt Romy dat ze zelfs bang is voor onschuldige konijntjes. Een klein muisje is dus ook gelijk een grote angst van Romy. Zo zegt Romy dat als de muis nou in de woonkamer was gezien dat ze zichzelf nog had kunnen voorliegen dat ze veilig in haar kamer kon slapen. Helaas was dit dus niet het geval en Romy wil absoluut niet meer in haar slaapkamer overnachten zolang de muis daar is. De zangeres noemt zichzelf een ‘dramaqueen’ maar ze kan er toch echt niks aandoen dat ze zo bang is. Het koppel heeft wel allerlei spullen in de slaapkamer gezet om de muis te vangen of weg te jagen.

Romy Monteiro maakt het nóg spannender

Gelukkig gaan Romy Monteiro en haar vriend Jasper Suyk niet bij de pakken neerzitten. Zo gaan de twee niet thuis zitten wachten tot de muis is gevangen maar ontvluchtten ze juist het huis om iets leuks te gaan doen. Romy probeert een beetje optimistisch te kijken naar het hele voorval en daarom noemt ze het een goed moment voor een datenight in eigen stad. Als eerst gaan Romy en Jasper naar de bioscoop toe om een lekker filmpje te kijken. Na het harde werken tijdens de shoots lijken de twee hier helemaal aan toe te zijn. Blijkbaar is Romy wel een stuk stoerder als het aankomt op films want ze gaan naar de film Beast van Idris Elba. Hiervoor halen de twee lekker wat snacks en hopelijk voor Romy zitten er geen muizen in de film!

Hotel om de hoek is oplossing voor Romy

De afleiding van een bezoekje aan de bioscoop was voor Romy Monteiro nog niet genoeg om de muis in haar slaapkamer te vergeten. De zangeres lijkt voor geen goud in haar eigen bedje te willen slapen. Daarom boeken de twee een hotelletje heel dichtbij hun huis in Amsterdam. Het ziet er uit als een klein maar gezellig zolderkamertje waar Romy haar lange vriend nog maar net inpast. Verder lijkt Romy heel tevreden. Zo gaan de twee dus tóch nog een zorgeloze nacht tegemoet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak