Foto: Romy Monteiro gaat naar sportschool in opvallende yogabroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro gaat wel in een erg bijzondere outfit naar de sportschool. De zangeres kiest voor een wilde en opvallende outfit om de dag goed te beginnen.

Romy Monteiro in vreemde yogabroek

Zangeres Romy Monteiro heeft het maar druk met haar grote hobby; sporten. Het is waarschijnlijk ook ergens een beetje een verplichting van Romy naar zichzelf om fit te blijven voor alle optredens. Daar moet de zangeres natuurlijk in vorm voor zijn zodat ze de dansjes helemaal goed kan uitvoeren. Daarom gaat Romy graag naar de sportschool om zichzelf even flink uit te sloven. En als Romy zich niet aan het uitsloven is dan valt haar outfit in ieder geval genoeg op. Waar sommige mensen in een helemaal zwart pakje gaan sporten om een beetje onopvallend te blijven gaat Romy voor hele felle kleuren en prints. Zo draagt Romy een felle paarse oversized trui met een nog fellere blauwe broek. Op de sportbroek zitten allemaal tekenplaatjes. Een behoorlijk opvallende outfit om ‘even’ in te gaan sporten.

Lees ook: Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro heeft vieze ochtendroutine

De gezondheid van Romy Monteiro is iets waar ze zelfs al in de ochtend druk mee in de weer gaat. Om al haar volgers eens mee te nemen in haar leven besluit Romy haar ochtendroutine te delen. Het is blijkbaar geen normaal ontbijtje, bestaande uit yoghurt of een boterham, wat Romy elke dag nuttigt. Zo is op het filmpje te zien dat Romy een fles water drinkt en een kop thee, wat ook gelijk het enige ‘normale’ lijkt. Daarnaast drinkt Romy namelijk een groenig drankje wat waarschijnlijk versgeperste groentes zijn. Ook staat er een glas water waar Romy een vloeistof in druppelt. Dit is chlorofyl wat een soort superfood moet zijn met allemaal goede voedingsstoffen. Ook dit drankje heeft een niet zo aangename kleur. Dan houd het nog niet op met alle drankjes en spulletjes van Romy haar ochtendroutine want ze neemt ook nog een hele stapel pillen. Hoogstwaarschijnlijk vitaminepillen. Het kan niet anders dan dat Romy Monteiro kerngezond is met al deze bijzondere voedingsmiddelen op de vroege ochtend.

Romy Monteiro geeft wild optreden

Romy Monteiro deelt een aantal foto’s op haar Instagram van een optreden die ze recent heeft gedaan. Zo is de eerste foto nogal bijzonder want Romy is helemaal opgedoft in de microfoon aan het zingen. Alleen zitten er op de banken om haar heen helemaal geen mensen. Zou Romy voor een lege zaal staan? Of is Romy alleen buiten haar stem aan het opwarmen? De volgende shot is Romy die haar eigen lippen nog even aan het stiften is en haar jas heeft uitgetrokken. Romy gaat optreden in een fel paarse broek en een zwart doorschijnend shirtje met allemaal glitters erop. Romy lijkt dolblij tijdens het optreden en op één van de foto’s gooit ze haar armen beide kanten op. Op de volgende foto is Romy druk aan het dansen met haar achtergrond dansers. De drie kijken allemaal heel vrolijk dezelfde kant op en trekken een grappig gezicht. Je kan wel zien dat ze helemaal op gaan in het moment.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!