Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd.

Romy Monteiro bereidt zichzelf groots voor in boevenpakje

Het is letterlijk en figuurlijk een spannende dag voor Romy Monteiro. De zangeres lijkt zelfs een beetje zenuwachtig te zijn en heeft vast lang getwijfeld wat ze aan ging doen. Romy moest namelijk op haar allerbest zijn deze dag, want er was een groots evenement. Hiervoor besluit Romy een zwart met wit gestreept pakje aan te trekken. Op onderstaande video heeft ze er nog een jasje overheen getrokken, maar het lijkt net een boevenpakje daaronder. Misschien heeft Romy stiekem iets stouts gedaan en besluit ze daarom op deze manier zich als een boefje te kleden.

De achterkant van Romy Monteiro schudt op en neer

Het lijkt erop dat Romy Monteiro ontzettend goed in haar fel zit, want ze deelt de ene na de andere enthousiaste video. Romy is samen met Loiza Lamers gevraagd om een award uit te reiken op de Q-Music Top 40 Awards in Ahoy Rotterdam. De twee dames blijken een match made in heaven want ze kunnen het enorm goed met elkaar vinden. Eerst moet er natuurlijk gerepeteerd worden voordat de twee tijdens de finale officieel de award uitreiken. Je zou denken dat dit er enorm officieel aan toe gaat, maar niks is minder waar als het aan de dames ligt. Zo zien we dat Romy en Loiza aan het dansen zijn op het podium. Romy Monteiro is zelfs druk met haar achterkant aan het schudden, dat belooft wat voor het avondprogramma.

Romy Monteiro laat zich verwennen door Loiza Lamers

Ondertussen zijn Loiza Lamers en Romy Monteiro dikken vriendinnen geworden en dat is terug te zien op alle video’s en foto’s die de dames plaatsen van de dag. Romy is helemaal in haar nopjes omdat Loiza haar ook nog eens lekker aan het verwennen is. Zo plaatst Romy onderstaande video waarin ze nogmaals benoemd wat voor een alleskunner Loiza is. De twee lijken bijna een beetje verliefd op elkaar. Op de video zitten de dames nog helemaal in de stijgers. De haren en de make-up zijn bijna klaar bij Romy en Loiza maar er moet nog wel een wat spannender outfitje worden aangetrokken.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro laat lijf zien in piepklein jurkje

Loiza Lamers en Romy Monteiro eisen alle aandacht op

De Q-Music Top 40 Awards zijn een behoorlijke grote happening en de artiesten zijn al de hele dag in spanning aan het afwachten wat er gaat gebeuren. Romy Monteiro en Loiza Lamers hebben de eer om de award voor de beste Nationale dj act uit te reiken. Maar eerst gaan de dames natuurlijk nog over de rode loper om op de foto te gaan. Romy en Loiza hebben outfits aangetrokken die heel goed bij elkaar passen want ze zijn allebei goud en glimmend. Romy Monteiro draagt een playsuit zonder mouwen en Loiza Lamers een jurk met een grote split. De dames maken de winnaar dolblij bekent en het zijn de jongens van Kriss Kross Amsterdam die de award mee naar huis nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.