Foto: Romy Monteiro laat lijf zien in piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is een van de meest begeerde vrouwen van het land en ze laat goed zien waarom met deze indrukwekkende foto.

Romy Monteiro verleidt mannen met spannende jurk

Voor vele mannen is Romy Monteiro de ideale vrouw. Niet alleen ziet de knappe actrice en zangeres er beeldschoon uit, maar ze heeft ook nog eens echt talent en een ontzettend leuke persoonlijkheid. Romy is dus eigenlijk het totaalplaatje. Maar wist je dat Romy ook nog eens ontzettend verleidelijk kan zijn? Als je dat nog niet door had, dan moet je heel snel onderstaande foto even bekijken. Dan zie je gelijk waarom er zoveel mannen helemaal weg zijn van deze knappe dame. Ze draagt een jurkje waarin ze we heel veel van zichzelf laat zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Lees ook: Video: Romy Monteiro gaat met benen wijd voor kletsnat uitzicht

Romy Monteiro hoort bovenaan te staan in rijtje ‘verleidelijke vrouwen’

Iedereen is het er wel over eens dat Romy Monteiro een ongelooflijk knappe dame is. Maar er zullen weinig mensen zijn die direct aan Romy Monteiro denken bij het woord verleidelijk. Daar komt na het zien van deze ongelooflijk goede foto natuurlijk direct verandering in. Romy heeft namelijk een jurkje aangetrokken dat niks aan de verbeelding over laat. Je hebt goed zicht op haar prachtige vormen. In haar zwarte jurkje laat ze iedereens mond open vallen van verbazing. Romy is momenteel aan het genieten van een vakantie, maar zal bij thuiskomst de hordes mannelijke fans van zich af moeten slaan na het plaatsen van dit spannende plaatje. En geef die mannen eens ongelijk. Romy bewijst met deze foto dat ze bovenaan hoort te staan in het rijtje met verleidelijke vrouwen.

De heerlijke vakantiefoto’s van Romy Monteiro

Natuurlijk weet Romy in haar piepkleine zwarte jurkje iedereen te betoveren, maar ook haar andere foto’s van haar vakantie zijn een genot om naar te kijken. Romy weet iedereen omver te blazen met haar prachtige uiterlijk. Dat ze een fotograaf als vriend heeft helpt ook nog enigszins, want daardoor kan Romy de meest prachtige foto’s plaatsen. De unieke omgeving samen met de schoonheid van Romy zorgen voor een prachtig plaatje. Iedereen mag van geluk spreken dat Romy heeft besloten haar spannende vakantie met haar volgers te delen. Want daardoor wordt je bedolven onder stapels mooie foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro geniet maximaal van avonturen

Aan de foto’s en video’s te zien is Romy maximaal aan het genieten van haar vakantie avonturen. Hoe kan je ook anders, als je in zo’n paradijs verblijft als Romy momenteel doet. Ze lijkt het enorm naar haar zin te hebben. Hoewel haar vakantie waarschijnlijk snel ten einde loopt, heeft Romy hopelijk nog genoeg tijd om mooie herinneringen te maken. Het is de knappe actrice in ieder geval enorm gegund. En hopelijk is dan ook nog zo gul om die herinneringen te delen met haar volgers, al mogen die niet klagen met alle mooie foto’s die Romy al heeft gedeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?