Video: Romy Monteiro laat zich in strak pakje filmen op afgelegen plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft al vaker spannende filmpjes gemaakt, maar deze keer ziet haar strakke lichaam er wel heel bijzonder uit. 

Romy Monteiro is wel heel vrolijk tijdens spannend rondje rennen

De knappe actrice en zangeres Romy Monteiro heeft een heerlijk rondje door een afgelegen bos gerend met een vriendin. En dat vond de knappe brunette wel heerlijk om te doen. Ze gaat helemaal lachend over straat, terwijl haar vriendin een mooie video van Romy weet te maken. Je kan gelijk zien waarom Romy zo vrolijk is. De zon schijnt, ze is met goed gezelschap en ze ziet er buitengewoon goed uit in haar verleidelijke outfit. Romy Monteiro weet haar volgers met haar spannende video bijna net zo blij te maken, als dat ze zelf is. En dat is toch wel erg bijzonder.

Lees ook: Video: Romy Monteiro verliest bijna haar badkleding tijdens duikelpartij op balkon

Romy Monteiro stopt even met work-out om volgers te belonen

In haar strakke pakje, besluit Romy Monteiro dat het tijd is om haar volgers even een kleine beloning te geven. En dat doet ze door midden op de brug die voor haar ligt te stoppen met rennen en even een klein stukje haar achterwerk te bewegen voor haar trouwe volgers. Die vinden dat natuurlijk heerlijk om naar te kijken, al zijn ze wel lichtelijk verrast door wat ze net gezien hebben. Maar Romy Monteiro houdt het graag spannend tussen haar en haar volgers. Dus het zou ook niet leuk zijn om ze van tevoren te waarschuwen.

Romy Monteiro laat kijkers nog even de outfit van dichtbij zien

De knappe actrice en zangeres had natuurlijk een heerlijk spannend pakje aan tijdens het rennen en ze laat die nog even op de foto van dichtbij zien. Zo heb je toch nog een beetje extra kunnen genieten van de prachtige outfit van Romy Monteiro. Ook laat ze haar volgers even kennis maken met haar prachtige vriendin die mee aan het rennen was en alle prachtige video’s van Romy heeft gemaakt de hele middag. Dan weet je gelijk wie je moet bedanken voor alle heerlijke video’s waar je van hebt kunnen genieten. Natuurlijk ziet de vriendin van Romy Monteiro er minstens net zo knap uit als zij zelf. Je ziet maar weer, knappe vrouwen trekken elkaar aan als magneten.

Lees ook: Video: Romy Monteiro kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden met los bovenstukje 

Romy Monteiro behaalt mooi resultaat met al dat sporten

De aantrekkelijke brunette sport regelmatig en daar kan je echt wel het bijzondere resultaat van zien. Op haar Instagram deelt ze veel foto’s en video’s van zichzelf. En op die plaatjes en filmpjes zie je pas goed dat Romy een prachtig uiterlijk heeft gekregen van al dat sporten. Haar volgers maakt ze ontzettend blij met haar leuke content. De knappe brunette post een combinatie van strakke pakjes en leuke selfies en haar volgers vinden die afwisseling echt heel erg leuk om te mogen ontvangen in hun feed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!