Video: Romy Monteiro doet TikTok-dansje in openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft de overstap gemaakt naar TikTok, maar dat ging niet geheel vlekkeloos. Zo vatte ze bijna vlam. 

Knappe zangeres Romy Monteiro zet zichzelf bijna in brand

Dat TikTok gevaarlijker blijkt dan mensen in eerste instantie denken, dat bewijst Romy Monteiro wel eventjes met haar nieuwste poging om te beginnen op het platform. De knappe zangeres en presentatrice dacht dat het wel leuk zou zijn om even een filmpje te maken op TikTok, waarin ze allemaal dingen doet met attributen uit een liedje. Het liedje gaat op een gegeven moment over een match, waardoor Romy probeert een lucifer in één keer aan te steken op beeld, zonder problemen. Maar dat ging niet helemaal goed. Romy zette zichzelf bijna in vlam met het gevaarlijke dansje. Dan zie je maar weer dat je niet te veel dingen tegelijk moet doen, anders gaat het mis. De video van hoe ze een dappere poging waagde een filmpje te maken, plaatste ze overigens ook op haar Instagram. Zo kon iedereen meegenieten van deze actie.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro gebruikt achterste voor extra volgers op TikTok
Romy Monteiro doet poging tot TikTok filmpje in openhangende jurk

Bij de vele pogingen van Romy om dit filmpje te maken, valt er nog meteen iets op. Ze heeft namelijk een erg openhangend jurkje aan. En dat is natuurlijk hartstikke fijn om naar te kijken. Met haar jurkje weet Romy Monteiro de video nog een klein beetje te redden. Want hoewel ze keer op keer het niet voor elkaar krijgt het dansje goed uit te voeren en ze zichzelf ook bijna een keer verbrandt aan een lucifer, maakt haar jurkje een hoop goed. Het openhangende jurkje geeft je een mooie kijkje op het verleidelijke van Romy Monteiro. En dat is natuurlijk het allerleukste om naar te kijken. In haar jurkje weet Romy al haar volgers flink te verleiden met haar prachtige vormen.
Romy Monteiro krijgt social media steeds meer in de greep

Het mag duidelijk zijn dat Romy Monteiro een vrouw is van vele talenten. Zo kan ze zingen, acteren en presenteren. Alsof dat nog niet genoeg is, kan ze ook nog eens goed poseren voor foto’s, wat handig is met een fotograaf als vriend. En op social media doet ze ook nog een goede poging om een echte influencer te worden. Romy Monteiro is dus niet in een paar woorden te vatten, deze dame voelt zich namelijk overal in thuis. Het hele social media aspect van haar baan krijgt ze ook steeds meer door. TikTok is de nieuwste toevoeging daaraan. Op Instagram maakte Romy al leuke filmpjes voor haar volgers, maar met TikTok hoopt Romy nog net even iets meer te kunnen doen. Romy Monteiro is dus absoluut een van de meest veelzijdige vrouwen van het land. Er zijn maar weinig mensen die consistent kunnen wat zij allemaal voor elkaar krijgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!