Video: Robin Holzken geniet in bed van haar vunzige vriendje Bram Krikke

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Holzken geniet van een heerlijk middagje op de bank en gelijk heeft ze. Maar wat heeft ze nu aanstaan?

Wat heeft Robin Holzken nu weer aanstaan op haar televisie?

De bloedmooie dame heeft een heerlijk ontspannen middag. Ze ligt lekker languit op de bank en heeft het zo prima naar haar zin. Ze ligt er inderdaad wel erg relaxed bij zo. Misschien heeft Robin net een heftiger weekend achter de rug dan verwacht. Het entertainment dat Robin bekijkt is ook van hoge waarde. Ze kijkt namelijk hoe vriendlief Bram Krikke op nationale televisie een nummer ten gehore brengt over achterwerken. En hoewel dat precies binnen het straatje past van Bram, lijkt Robin er wel heel erg trots op te zijn. Misschien heeft Bram voor zijn liedje wel wat inspiratie opgedaan bij zijn knappe vriendin, wiens achterwerk zelf ook erg mooi er uit ziet.

Lees ook: Foto: De bloedmooie nieuwe vriendin van Bram Krikke is internationaal topmodel

Robin Holzken? Wie is dat ook alweer?

De knappe dame van 25 jaar behoort tot de chique Victoria’s Secret Club. Deze Arnhemse beauty begon haar carrière als model nadat ze ontdekt was via Instagram. Via dit medium kwam Robin in contact met de vrouwen achter Victoria’s Secret. Sindsdien heeft ze model gestaan voor verschillende modemerken. Op Instagram heeft ze iets meer dan 400.000 volgers en is dus een erg populaire dame. Robin Holzken is dus een echt topmodel!

Is Robin Holzken nog single?

Robin is momenteel aan het daten met influencer en radio-dj Bram Krikke. De twee begonnen te daten kort nadat Bram zijn ex-vriendin Didi Shana bij hem weg ging. Nog voordat het stel hun relatie aankondigde, werd Bram via verschillende roddelsites aan Robin gelinkt. De juice kanalen hadden de twee al gespot. Zou Robin de reden zijn voor de breuk tussen Bram en zijn ex? Eerlijk gezegd had zelfs Bram nooit gedacht dat hij zo succesvol zou worden in het leven, hij weet het als media persoonlijkheid ver te schoppen momenteel, maar aan zijn vriendin te zien heeft Bram het wel echt gemaakt. Het is dan wel jammer dat Robin niet meer single is, maar daar zullen de mannen van Nederland maar mee moeten leren leven. Uiteindelijk kunnen we wel nog met zijn allen naar de mooie foto’s en video’s van Robin kijken. En dat is ook wat waard.

Bram en Robin gaan goed met elkaar

Het lijkt misschien wel een beetje een bizarre combinatie, Bram Krikke en Robin Holzken, maar toch lijkt het heel erg goed te werken. Robin voelt zich enorm aangetrokken door Bram zijn gevoel voor humor en zijn gevatheid en Bram voelt zich weer enorm aangetrokken door het wonderbaarlijk knappe van Robin. En beide kanten van dat plaatje vallen natuurlijk zeer goed te snappen. Bram is dan ook een erg toffe gast en Robin een ongelooflijk verleidelijke vrouw. Samen vormen ze dus een echt powerkoppel in de Nederlandse mediawereld. Niets kan dit stelletje nog stoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!