Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto’s. 

Rico Verhoeven deelt prachtige vriendin

De stoere krachtpatser vindt dat hij de mooiste en liefste vriendin ter wereld heeft. En aan de foto’s en filmpjes te zien kan Rico nog wel eens gelijk hebben. Hij deelt dan ook graag een reeks foto’s van zijn knappe vriendin op zijn Instagram pagina. Daar laat hij aan haar en aan de hele wereld weten hoe blij hij met zijn vriendin is. En we kunnen Rico alleen maar gelijk geven. Als je vriendin er zo uit ziet, dan heb je het absoluut goed getroffen. Rico mag dus van geluk spreken met zo’n knappe blondine naast zijn zijde.

lees ook: Foto: Ajax-speler koopt overdreven dikke auto van Rico Verhoeven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Naomy van Beem is meer dan alleen maar eye candy naast Rico Verhoeven

Natuurlijk heeft Rico Verhoeven een ongelooflijk prachtige vrouw aan de haak geslagen. Maar Naomy van Beem is meer dan alleen maar eye candy. Ze heeft haar eigen business genaamd NVB Hustle Hard, en haar eigen personal training-app. Naomy timmert dus zelf ook enorm hard aan de weg om iets van zichzelf te maken in het leven. Ze is meer dan alleen maar een knappe vrouw aan de arm van Rico Verhoeven. Dat neemt niet weg dat ze ook nog steeds een knappe vrouw is aan de arm van Rico Verhoeven. En als influencer in spé heeft Naomy al heel wat mooie foto’s op haar Instagram gezet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Knappe vriendin is blij met Rico Verhoeven

Het stelletje is ongelooflijk gelukkig met elkaar. Rico heeft het niet vaak over Naomy, om zijn privé leven en zijn carrière toch een beetje gescheiden te houden. Maar hij is enorm verliefd. En Naomy overduidelijk ook op hem. Het stel is het nieuwe powerkoppel van Nederland. Vrij letterlijk in dit geval, met alle spieren die Rico heeft. Ze hebben gelukkig ook een hoop mooie foto’s samen. Dat is toch wel fijn voor het stelletje. Het laat in ieder geval zien dat ondanks de drukke schema’s, de twee nog steeds tijd voor elkaar weten te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem blijft maar stijgen op Instagram

De knappe vriendin van Rico Verhoeven blijft maar volgers erbij krijgen. Haar doel was nooit om influencer te worden, maar ze begint toch steeds meer die kant op te gaan met de hoeveelheid volgers en likes op haar profiel. Toch heeft ze niet bepaald ambitie om die kant op te gaan. Het is dus wachten wat er met de socials van Naomy gaan gebeuren. Voorlopig blijft de blondine in ieder geval doorgaan met het plaatsen van mooie foto’s van zichzelf en met Rico. Je hebt dus genoeg om te volgen de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!