Foto: Ajax-speler koopt overdreven dikke auto van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een Ajax-speler heeft een enorme nieuwe auto gekocht! En van wie kan je die beter ontvangen, dan van Rico Verhoeven…

Rico Verhoeven is weer in de weer met een onmogelijk grote, dikke bak! Dit keer is de auto niet voor de kickbokser zelf, maar voor een zeer bekende Ajacied. En deze mag Rico Verhoeven overhandigen aan de speler. Hij wenst hem veel veilige kilometers toe in deze grove auto. Maar of dat gaat lukken, is met zo’n snelheidsduivel nog altijd de vraag..

Devyne Rensch krijgt peperdure auto van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft weer te maken met een peperdure, grove auto. Maar dit keer is de dikke bak niet voor hemzelf, maar hij mocht hem uitreiken aan een kennelijk succesvolle, rijke Ajacied! Devyne Rensch is dit keer de gelukkige, die een gloednieuwe Audi RSQ8 van niemand minder dan wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven mag ontvangen! De autodealer deelt verschillende kiekjes en video’s online van de uitreiking aan de rechtsback van de hoofdstad van Nederland. Zijn geluk lijkt niet meer op te kunnen, en Rico Verhoeven lijkt ook zeer blij te zijn voor zijn grote vriend Devyne. Zo’n grove bak is eerder een auto die we bij Rico zelf zouden verwachten, maar dat is dit keer niet het geval. Echter heeft Rico natuurlijk al een overdreven dikke autocollectie op zijn oprit staan, dus voor hem is het voorlopig wel genoeg wat betreft auto’s. Voorlopig geeft hij ze alleen weg! En dit keer was Devyne Rensch de gelukkige. Wie is de volgende die een auto mag ontvangen van Rico Verhoeven?

Lees ook: Video: Rico Verhoeven valt ineens beeldschone vriendin Naomy aan

Rico Verhoeven breekt door in buitenland met acteerdebuut

Rico Verhoeven kent men natuurlijk allemaal omdat hij wereldkampioen kickboksen is, maar de kickbokser hoopt dat daar snel verandering in zal komen. Vooral nu hij zijn officiële acteerdebuut heeft gemaakt. Rico hoopte altijd al op een acteercarrière, en nu lijkt het er sterk op dat hij die zal krijgen ook, en hoe! De film genaamd ‘Black Lotus’ is de desbetreffende film waarin de kickbokser zal schitteren als hoofdpersoon. Via Instagram is de teaser van ‘Black Lotus’ te zien, en het zal een spetterende actiefilm worden. Gaat Rico Verhoeven na dit acteerdebuut officieel doorbreken in het buitenland, en in meerdere films verschijnen? Dan zou de droom van de kickbokser meer dan zijn uitgekomen..

Lees ook: Rico Verhoeven wordt helemaal wild van dit hete filmpje van vriendin Naomy

Rico Verhoeven deelt gewelddadige Kerstfoto met gezin

Het was natuurlijk onlangs Kerst, en speciaal hiervoor leek het Rico Verhoeven een goed idee om een Kerstfoto te maken bij de Kerstboom, samen met zijn lieftallige gezin. Echter leek dit achteraf minden gezellig te zijn dan gedacht, want na de ‘gewone’ foto, zien we een foto waar iedereen met elkaar in de weer is, en iedereen bij elkaar in de haren vliegt. Het scheen dan ook nog een gewelddadige Kerst te worden..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!