Video: Rico Verhoeven haalt stiekem haar weg op ongewenste plek bij Naomy van Beem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven, bekend om zijn verwoestende trappen en stoten in de kickboksring, heeft weer eens van zich laten horen, maar dit keer buiten de ring.

Rico Verhoeven wisselde zijn bokshandschoenen in voor een stijltang in een poging de haren van zijn vriendin, Naomy van Beem, te stylen. Echter, deze transformatie van vechter naar stylist verliep niet helemaal zoals gepland….

Haarstyling gaat mis

Op een recente video is te zien hoe Rico, met de precisie van een kickbokser, maar helaas niet met de finesse van een haarstylist, de haren van zijn vriendin Naomy van Beem probeert te stijlen. Afgeleid door de bokswedstrijd die op de televisie afspeelt, manoeuvreert Rico Verhoeven de stijltang. In plaats van gladde, steile lokken, eindigt Rico met een ongewilde ’trofee’ in zijn handen: een flinke pluk haar.

Het is gelukkig maar een grap

Maar voordat iedereen medelijden krijgt met Naomy en haar plotseling uitgedunde haardos, laten we een moment van verlichting inlassen. Na een zorgvuldige analyse (en een snelle blik op Rico’s Instagram vol sketches) kunnen we concluderen dat het hier waarschijnlijk om een goed georkestreerde grap gaat. De video begint namelijk al met een verdachte pluk haar in Rico’s hand, nog voordat hij de haren van zijn vriendin ter hand neemt. Daarnaast weten zijn fans wel dat Rico houdt van een dolletje en naast wereldkampioen kickboksen ook regelmatig op het witte doek te zien is als steengoede, maar bovenal ijzersterke acteur. Zijn humoristische uitspattingen op social media laten in ieder geval een veelzijdige kant van de sportman zien.

Meer van Rico Verhoeven zien?

Na het lezen van dit bericht benieuwd geworden naar de kickbokser en zijn vele hilarische sketches? Neem dan zeker eens een kijkje op zijn Instagram-pagina @ricoverhoeven

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!