Video: Rico Verhoeven deelt onmogelijk snelle stoten uit vóór gevecht met grote rivaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven stapt binnenkort eindelijk weer in de ring voor een gevecht. Met deze beelden probeert hij zijn rivaal bang te maken…

Op 29 oktober zal de eerste editie van het evenement HIT IT plaatsvinden. Bij deze gebeurtenis zal Rico Verhoeven als main-event vechten tegen rivaal Hesdy Gerges. De twee kemphanen vlogen elkaar al eens bijna in de haren tijdens een persconferentie, maar mogen dit geschil nu eindelijk in de ring uitvechten! Rico en Hesdy zijn niet de enigen die gaan vechten, danser Dan Karaty zal het opnemen tegen wielrenner Michael Boogerd, en Denise Kielholtz neemt het op tegen Lorena Klijn. Maar het grote gevecht waar iedereen voor komt is uiteraard Rico vs. Hesdy. In aanloop naar dit gevecht deelt Rico Verhoeven angstaanjagende beelden. Hesdy Gerges moet zich serieus zorgen gaan maken..

Rico Verhoeven slaat recordsnelheid aan stoten

Op de video die Rico Verhoeven onlangs heeft gedeeld, is te zien waarom de kickbokser nog altijd de titel wereldkampioen verdient. Wie zien namelijk hoe de Nederlander samen met Pavel Trusov, zijn kickboks-coach, aan het trainen is. Maar de twee zijn niet zomaar aan het trainen, ze zijn aan het synchroon-boksen. Precies tegelijk slaan de twee uitermate harde stoten in de lucht. Het is een spectaculaire video waar Gerges misschien een beetje nerveus van zal worden. Hij en Rico zijn inmiddels redelijk op leeftijd, maar Rico bewijst  hier dat hij absoluut nog de snelheid van een jonge god heeft!

Lees ook: Video: Vriendin trakteert Rico Verhoeven op onvergetelijke nacht in slaapkamer

Ruzie tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges

Terwijl Rico Verhoeven en Hesdy Gerges al vaker tegen elkaar gevochten hebben, lijkt het conflict tussen de twee nog steeds niet zijn eindpunt te hebben bereikt. De relatie tussen Rico en Hesdy ligt nog steeds niet lekker, dus kunnen we rekenen op vuurwerk in de ring. Hun laatste aanvaring vond plaats vlak na het gevecht van Rico Verhoeven tegen Badr Hari in de GelreDome. Rico gaf na afloop van de wedstrijd een persconferentie, waar Hesdy ook aanwezig was. Hij had wat woorden voor Rico klaarliggen.

Van tevoren had Hesdy al zo zijn ongezouten mening gegeven over de wereldkampioen; “Ten eerste ik kan hem gewoon niet uitstaan, ik vind het gewoon een hele irritante gozer. Bij hem ben ik al snel geneigd om fysiek geweld te gebruiken“. Tijdens de persconferentie kon Hesdy het ook niet laten om nog zijn woordje te doen, en Rico vervolgens uit te schelden. Hier had de wereldkampioen zo zijn eigen antwoord op; “Kom dan vriend, kom nu! Ik sla je de hele ring door, vandaag nog, vuile pannenkoek“. Het is dus duidelijk dat de twee elkaar niet goed liggen. Een ding is duidelijk, Rico Verhoeven is er meer dan klaar voor, als we de video op zijn Instagram-account moeten geloven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!