Video: Rianne Meijer laat zich op opvallende plek kussen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is er aan de hand met Rianne Meijer? De influencer filmt zichzelf terwijl ze een kus krijgt op een veelzeggende plek…

Rianne maakt groot nieuws bekend op Instagram

Met haar stralende glimlach en piepklein buikje in haar witte jurk, maakt Rianne Meijer bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kind. En als kers op de taart krijgt ze een kus op haar buik van haar vriend. Het lijkt erop alsof de toekomstige moeder de wereld aan kan met haar baby op komst en een prachtige witte jurk die haar buik liefdevol omarmt. Ze is in november uitgerekend, dus ze moet nog wel eventjes wachten. Wat wél zeker is, is dat ze haar volgers nu eindelijk mee kan nemen met haar ongetwijfeld hilarische zwangerschapsperikelen. Ze liep letterlijk en figuurlijk al een tijdje met dit blije nieuws rond, dus was de opluchting groot na het delen van onderstaande video!

Lees ook: Foto: Rianne Meijer showt lijf na flinke workout in sportschool

Bachelorette party van Rianne Meijer

Wow, de tijd vliegt als je plezier hebt! Het is alweer een jaar geleden dat Rianne Meijer en haar vriendinnen zich in het zweet werkten op haar vrijgezellenfeest. Maar dat betekent niet dat ze het zijn vergeten! In feite heeft Rianne een hilarische foto geplaatst op Instagram waarin ze allemaal in identieke outfits voor een gigantische roze limousine staan. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze allemaal een truien en broeken met het gezicht van Rianne en haar echtgenoot! Dat is pas echte vriendschap. De dames stralen ontzettend, en lijken de beste tijd van hun leven te hebben. Logisch dat Rianne heimwee heeft naar haar onvergetelijk weekend waar de dames zoveel plezier hebben ervaren!

Lees ook: Rianne Meijer lift haar jurkje omhoog voor snelle foto van achterzijde
Rianne en vriendin gaan helemaal los

Rianne Meijer en haar beste vriendin zijn weer helemaal losgegaan in een Tiktok filmpje! Met hun aan dansen ze de sterren van de hemel en Rianne laat weer eens zien hoe soepel haar heupjes zijn. Maar dat is nog niet alles, want haar vriendin gaat zo op in het nummer dat ze de meest gekke dansjes begint te doen. Ze trekt haar t-shirt uit en begint ermee te zwaaien, waarna ze op de grond duikt en ontzettend hard met haar heupen begint te swingen. Geen danspas is te gek voor haar. En dat allemaal in , dat verdient toch wel een staande ovatie! Het is geweldig om te zien hoe schaamteloos op het nummer los gaan. Ze genieten volop, en de positieve energie straalt eraf!

@rianne.meijerGinny is a paid actor♬ original sound – Nick.Karr

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...