Foto: Rianne Meijer showt lijf na flinke workout in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer heeft een flinke workout in de sportschool achter de rug en dan moet ze wel even een leuk fotootje plaatsen. 

Prachtige influencer Rianne Meijer beleeft flinke workout

De knappe influencer Rianne Meijer heeft een flinke workout achter de rug. En dat betekent dat Rianne maar één ding kan doen. Dat is namelijk een foto maken van hoe ze er aan toe is. Dat is namelijk het ding voor influencers. Je moet wel een beetje de connectie zoeken tot je volgers. En Rianne doet dat duidelijk met deze leuke foto. En zo te zien was het sporten erg geod gegaan. De knappe blondine kan er in ieder geval nog om lachen. En dat is altijd wel een goed teken. Als je de sportschool uit loopt met een glimlach op je gezicht, dan weet je gewoon dat je een goede workout gedaan heeft. Rianne heeft dat ook zeker. En ze ziet er natuurlijk ook nog eens heel erg goed uit in haar strakke sportoutfit. Zie haar eens shinen!

Lees ook: Rianne Meijer lift haar jurkje omhoog voor snelle foto van achterzijde

Rianne Meijer heeft gekozen voor strak sportpakje

Zoals je kan zien op de foto hierboven hebben Rianne en haar even knappe vriendin gekozen voor een wel heel erg strak sporterspakje. En dat is natuurlijk zeer fijn. De knappe blondine laat op die manier wel veel van haar lichaam zien. Maar dat is ook helemaal niet erg, want ze heeft ook gewoon een erg knap lichaam. Dat mag iedereen weten. Rianne heeft speciaal dit pakje uitgekozen zodat ze niet alleen comfortabel kon sporten, maar ook nog na het sporten een geweldige foto kon maken. En beide doelen zijn natuurlijk erg goed gelukt.

Het heerlijke lichaam van Rianne Meijer straalt positiviteit uit

Onder de influencers is Rianne wel een naam om te onthouden. Ze ziet er natuurlijk ontzettend goed uit, maar staat altijd wel met een flinke glimlach op de foto. En dat is ook wel wat waard, een beetje positiviteit. Rianne brengt dat met elke foto die ze doet. Dus je hebt een stukje positiviteit om je dag door te komen en als toetje het heerlijke lichaam van Rianne om naar te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Rianne Meijer heeft een heerlijk luchtig pakje aangetrokken in de zon

Als je op de Instagram pagina zit van deze knappe influencer dan valt eigenlijk gelijk al op datde knappe blondine erg goed is in het kiezen van verleidelijke outfits voor haar foto’s. En dat merk je ook wel. Kijk maar eens naar deze verleidelijke festival foto van Rianne. Daar heeft ze een kort pakje aangetrokken dat weinig aan de verbeelding over laat. Maar laten we eerslijk zijn, dat maakt haar wel een stukje aantrekkelijker. Het is lastig om iemand zo knap als Rianne er nog knapper uit te laten zien, maar met pakjes als deze gaat dat eigenlijk heel erg goed. Rianne heeft haar volgers in ieder geval flink blij gemaakt met dit kiekje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...