Foto: Rianne Meijer showt lijf na flinke workout in sportschool

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer heeft een flinke workout in de sportschool achter de rug en dan moet ze wel even een leuk fotootje plaatsen. 

Prachtige influencer Rianne Meijer beleeft flinke workout

De knappe influencer Rianne Meijer heeft een flinke workout achter de rug. En dat betekent dat Rianne maar één ding kan doen. Dat is namelijk een foto maken van hoe ze er aan toe is. Dat is namelijk het ding voor influencers. Je moet wel een beetje de connectie zoeken tot je volgers. En Rianne doet dat duidelijk met deze leuke foto. En zo te zien was het sporten erg geod gegaan. De knappe blondine kan er in ieder geval nog om lachen. En dat is altijd wel een goed teken. Als je de sportschool uit loopt met een glimlach op je gezicht, dan weet je gewoon dat je een goede workout gedaan heeft. Rianne heeft dat ook zeker. En ze ziet er natuurlijk ook nog eens heel erg goed uit in haar strakke sportoutfit. Zie haar eens shinen!

Lees ook: Rianne Meijer lift haar jurkje omhoog voor snelle foto van achterzijde

Rianne Meijer heeft gekozen voor strak sportpakje

Zoals je kan zien op de foto hierboven hebben Rianne en haar even knappe vriendin gekozen voor een wel heel erg strak sporterspakje. En dat is natuurlijk zeer fijn. De knappe blondine laat op die manier wel veel van haar zien. Maar dat is ook helemaal niet erg, want ze heeft ook gewoon een erg knap . Dat mag iedereen weten. Rianne heeft speciaal dit pakje uitgekozen zodat ze niet alleen comfortabel kon sporten, maar ook nog na het sporten een geweldige foto kon maken. En beide doelen zijn natuurlijk erg goed gelukt.

Het heerlijke van Rianne Meijer straalt positiviteit uit

Onder de influencers is Rianne wel een naam om te onthouden. Ze ziet er natuurlijk ontzettend goed uit, maar staat altijd wel met een flinke glimlach op de foto. En dat is ook wel wat waard, een beetje positiviteit. Rianne brengt dat met elke foto die ze doet. Dus je hebt een stukje positiviteit om je dag door te komen en als toetje het heerlijke van Rianne om naar te kijken.
Rianne Meijer heeft een heerlijk luchtig pakje aangetrokken in de zon

Als je op de Instagram pagina zit van deze knappe influencer dan valt eigenlijk gelijk al op datde knappe blondine erg goed is in het kiezen van verleidelijke outfits voor haar foto’s. En dat merk je ook wel. Kijk maar eens naar deze verleidelijke festival foto van Rianne. Daar heeft ze een kort pakje aangetrokken dat weinig aan de verbeelding over laat. Maar laten we eerslijk zijn, dat maakt haar wel een stukje aantrekkelijker. Het is lastig om iemand zo knap als Rianne er nog knapper uit te laten zien, maar met pakjes als deze gaat dat eigenlijk heel erg goed. Rianne heeft haar volgers in ieder geval flink blij gemaakt met dit kiekje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!