Video: Raymond van Barneveld weet stiekem bar weinig van darten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Raymond van Barneveld heeft zich op televisie een beetje versproken. De darter blijkt eigenlijk helemaal niet zoveel van darten te weten. 

Darter Raymond van Barneveld was te gast bij Viaplay in de studio en dat was natuurlijk wel weer een hele beleving. De darter bleef de hele tijd zijn rustige zelf en dat was wel even een verandering met hoe snel de gesprekken in de studio normaal gaan. Maar Raymond wist wel wat bijzondere dingen weer te vertellen op beeld. En die had hij misschien even beter voor zich moeten houden. Want nu praatte hij toch een klein beetje zijn mond voorbij. Kijk maar mee!

Raymond van Barneveld kan mensen niet vertellen hoe ze moeten darten

De bekende darter doet wel eens 1-op-1 workshops en clinics met mensen. Dan leert hij ze hoe ze beter kunnen darten. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Niet alleen wordt je dan een stuk beter in het spelletje, maar je kan ook de grote dartheld ontmoeten en een paar geheimen van hem leren over hoe hij nou al die jaren aan de top is gebleven. Maar wat blijkt? Als je naar de clinic van Raymond van Barneveld gaat om echt meer te leren over hoe je een betere darter wordt, dan kom je bedrogen uit. De professioneel darter zegt daar ook wat over in deze video!

Raymond van Barneveld kan niet goed uitleggen

Raymond laat dus mensen betalen voor dart-clinics, maar legt die mensen dan niet uit hoe ze moeten gooien. “Hoe moet je een pijl vasthouden? Dat kan ik je niet vertellen, dat is voor iedereen anders” legt Raymond uit in de video. Maar daar heb je natuurlijk als darter niet enorm veel aan. Als je betaald voor een dure clinic om beter te worden in het spelletje, dan wil je toch op zijn minst een aantal nuttige tips horen? Door te zeggen dat het voor iedereen anders is, zegt Raymond eigenlijk dat zijn cursus niet de meest nuttige besteding is van je centen. Maar goed, je mag wel een potje darten met de grote baas zelf. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. Je leert misschien niet meteen alle trucjes, maar het kan nog steeds een ontzettend leuke tijdsbesteding zijn.

Raymond van Barneveld traint Jermaine Wattimena

De darter Jermaine Wattimena had keurige resultaten op het Belgian Darts Open afgelopen weekend. Maar dat heeft alles te maken met zijn trainingsmaatje Raymond van Barneveld.  Jermaine wist Daryl Gurney, Ross Smith en Joe Cullen achter elkaar te verslaan en dat maakte hem al gauw een van de favorieten van het toernooi. In de kwartfinales trof hij Luke Littler, het internationale wonderkind op het gebied van darten. En dat bleek even een maatje teveel voor hem. Maar zijn trainingsmaatje Raymond van Barneveld, waar hij het goed mee kan vinden en met wie hij veel pijlen gooit om te oefenen, was wel ontzettend trots op Jermaine: “Ik heb veel contact met Jermaine. De openingsdag van het toernooi belde hij me even. ‘Ze gooien allemaal hoge gemiddeldes tegen mij’, zei hij. “Ik heb hem toen gezegd dat hij gewoon constant tussen de 96 en 98 moet blijven gooien en dat hij dan wel wedstrijden gaat winnen. En dat gebeurde uiteindelijk ook, hij was onwijs blij met zijn prestatie in België. Jermaine is iemand met bijzonder veel talent.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.