Video: Quinty Trustfull laat haar ‘meiden’ bijna uit sporttopje vallen live tijdens Koffietijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Quinty Trustfull heeft een wel heel bijzondere video online gezet. In het fragment van Koffietijd vallen haar meiden er bijna uit!

Bij Koffietijd gebeuren hele spannende dingen met Quinty Trustfull

Je zou het niet zo snel verwachten van een programma als Koffietijd, maar er gebeuren tijdens de uitzending hele spannende dingen. Zo hangt presentatrice Quinty Trustfull op een gegeven moment helemaal ondersteboven. En dat zag er natuurlijk wel heel gevaarlijk uit. Wat vooral gevaarlijk was voor Quinty, was dat haar meiden er in deze positie bijna uitvielen. Dat was pas echt spraakmakende televisie geweest. Maar gelukkig bleef het beschaafd. Quinty’s actie zorgde natuurlijk wel weer voor een sterk staaltje televisie. Quinty gaat erg ver om te zorgen dat de kijker thuis optimaal vermaakt wordt. Het fragment, dat ze zelf online zette, kan je hieronder nog eventjes bekijken.

Lees ook: Foto: Quinty Trustfull onthult enorme gevoelens voor bekende vrouw
Quinty Trustfull maakt Koffietijd kijken de moeite waard

De knappe brunette zorgt ervoor dat er tijdens de uitzending van Koffietijd altijd wel wat te beleven valt. Daarbij ziet ze er keer op keer natuurlijk prachtig uit. Als je nog geen fan was van het programma, dan zorgt Quinty daar wel voor. Haar sprankelende persoonlijkheid en verleidelijke looks, zorgen ervoor dat je simpelweg niet weg kan kijken van je scherm. Eigenlijk zouden meer programma’s Quinty als presentatrice moeten hebben. Denk je maar eens in hoe interessant het journaal wordt met Quinty voor de camera, of wat dacht je van een seizoen Wie Is De Molgepresenteerd door deze knappe brunette. De opties zijn eindeloos.

Quinty maakt er een bonte avond van met haar knappe vriendinnen

In haar vrije tijd gaat Quinty nog altijd graag op stap met haar vriendinnen. En geef de dames eens ongelijk. Met zijn allen maken ze de stad onveilig. Natuurlijk heeft Quinty haar mooiste outfit aangetrokken voor het avondje stappen. En de foto’s van de dames worden door Quinty gelijk op Instagram gezet. Haar volgers zullen haar daar ongetwijfeld erg dankbaar voor zijn geweest. Quinty ziet er in haar uitgaanskleding overigens ook beeldschoon uit. Er zijn maar weinig kledingstukken die de knappe presentatrice niet kan hebben. En gelukkig deelt ze regelmatig foto’s op haar Instagram, zodat haar volgers kunnen meegenieten van al haar prachtige outfits.
Quinty Trustfull is nog altijd een van de mooiste presentatrices

Hoewel er de laatste jaren veel jonge presentatrices bij zijn gekomen, is Quinty Trustfull nog altijd een van de meest bevlogen en meest knappe dames op televisie. Er is een reden dat Quinty nog altijd te zien is op de buis. Dat komt namelijk omdat ze ongelooflijk sterk is in presenteren. Combineer dat met haar prachtige uiterlijk en je hebt een combinatie te pakken die nieuwere presentatrices niet halen. Quinty trekt zich ook niks aan van de concurrentie en laat alle jonge presentatrices ver achter zich.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.