Video: Quinty Trustfull kruipt dicht tegen allerliefste vriendin aan en gilt het uit van genot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Quinty Trustfull deelt een opvallende video via Instagram. Ze gilt het uit van genot, samen met hartsvriendin Loretta Schrijver..

Quinty Trustfull deelt een hartverwarmende video via Instagram samen met Loretta Schrijver. De twee hartsvriendinnen doen natuurlijk samen Koffietijd, dus ze zitten elke dag aan elkaar vast. Maar aan deze video te zien, lijken de presentatrices dat allesbehalve erg te vinden. Ze gillen het samen uit, terwijl ze elkaar goed beetpakken..

Knuffelende Quinty Trustfull gilt het uit met hartsvriendin

Quinty Trustfull deelt een aandoenlijke video samen met Loretta Schrijver. De twee presentatrices doen natuurlijk al lang Koffietijd samen, dus ze zijn inmiddels uitgegroeid tot twee hartsvriendinnen. En na het zien van deze video, mag dat écht niet meer in twijfel getrokken worden. Quinty filmt terwijl de twee lekker aan het bewegen zijn op een optreden van de meidenband ‘Frizzle Sizzle’ uit de jaren 80, tijdens opnames van Koffietijd. Quinty blijkt het liedje te kennen, want op een gegeven moment begint de presentatrice mee te zingen met het nummer. De dames zitten helemaal in hun element, en de muziek brengt hen écht weer even terug naar hun jeugd. Ze pakken elkaar goed vast, en genieten van het optreden van Frizzle Sizzle. Quinty; “Zo leuk! Frizzle Sizzle is hier“. Ook Loretta lijkt het fantastisch naar haar zin te hebben, ze lijkt zelfs even sprakeloos!

Lees ook: Quinty Trustfull smelt bijna weg op hete foto

Quinty Trustfull is klaar om helemaal los te gaan

Quinty Trustfull liet onlangs weten helemaal klaar te zijn voor het weekend! Zo is ze poserend te zien met een bingo kaart in haar ene hand, en in de andere hand een Espresso Martini. Met een blik vol vreugde kijkt de presentatrice de camera in; “Bingo & Espresso Martini, Let the weekend begin. Geniet ervan lieve mensen” Het is duidelijk te zien dat Quinty klaar is om helemaal los te gaan omdat het weekend is. Even geen koffietijd, maar feest-tijd. Stiekem wil de brunette lekker dansen en drinken, dat is aan haar gezicht te zien. Want deze blik, die spreekt boekdelen.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Quinty Trustfull De Klok is in The Masked Singer

Quinty Trustfull toont flexibiliteit aan volgers

Quinty Trustfull laat zien dat ze een erg lenige dame is, in deze nieuwe video op haar Instagram account. De presentatrice had haar yogapakje aangetrokken, en besloot om wat sportieve oefeningen te doen, en deze te delen met haar volgers. Voor deze yogaposities moet je echter wel ontzettend lenig zijn, want het ziet er niet als een eitje uit. Maar Quinty bewijst hier wederom dat ze een lenige dame is, en dat deze oefeningen voor haar wél een eitje zijn. “Let’s start this new week full energy“. Vol energie gaat Quinty de dag tegemoet! En met deze oefeningen, wordt de presentatrice nog een heuse ‘fitgirl’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.