Quinty Trustfull smelt bijna weg op hete foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lekkere weer zit er aan te komen. Dus alle BN’ers snellen naar buiten om van de zon te genieten. Zo ook knappe presentatrice Quinty Trustfull.

Quinty Trustfull is een echte levensgenieter. Dat merk je al als je haar bij Koffietijd ziet zitten. Met het grootste gemak en zonder zorgen loodst ze zichzelf en anderen door de uitzending heen. Het is dus niet gek om te denken dat Quinty die ontspannen houding op alle facetten in haar leven toepast. Ze houdt ervan om te ontspannen en een momentje voor zichzelf te nemen. Dus toen de zon weer aan kwam zetten na een ontzettend koude en grijze periode, snelde Quinty naar haar raam om even een beetje warmte mee te pakken. In het zonlicht pakte ze haar momentje. Niemand weet precies hoe lang Quinty daar gestaan heeft, maar in de zon kwam ze heerlijk tot rust.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Quinty Trustfull De Klok is in The Masked Singer

Quinty geniet even van het warme zonnetje

In haar raam warmt Quinty even helemaal op. Dat mag ook wel na de koude winter die er geweest is. Toch moet Quinty uitkijken dat ze niet weg smelt. Het glas van haar raam maakt de zon alleen maar intenser. Het moet wel heel warm zijn binnen. Voor je het weet staat Quinty Koffietijd te presenteren met een enorm rood gezicht, omdat ze te lang heeft genoten van het warme zonnetje. Toch is het fijn om Quinty zo te zien genieten en tot rust te zien komen. De beeldschone presentatrice is namelijk het aller knapste als ze honderd procent op haar gemak is. En daar lijkt op deze warme foto wel sprake van te zijn. Quinty pakt even haar welverdiende rustmomentje om op te laden voor ze weer verder gaat met haar drukke leventje.

Quinty kan naast ontspannen ook verleiden op de foto

Weinig mensen zullen de term ‘verleidelijk’ direct koppelen aan Quinty Trustfull. Toch is de knappe brunette prima in staat om verleidelijk over te komen. Met de haren los en wild en een strak, onthullend pakje, weet Quinty de aandacht meteen te pakken en vervolgens ook nog eens lang vast te houden. Quinty weet precies hoe ze haar publiek helemaal in moet pakken en vindt het dan ook niet erg om daar ietsje meer van zichzelf voor te laten zien. Stiekem vindt Quinty het wel spannend om mensen op die manier te verleiden. Het is in ieder geval weer heel anders dan de foto’s en programma’s waar Quinty normaal aan meewerkt. Die zijn over het algemeen toch wat braver dan deze spannende look. Maar het zou goed zijn als Quinty vaker uit haar schulp kruipt en dit soort shoots aanneemt. Dan laat ze namelijk een hele andere kant van zichzelf zien en bewijst ze dat ze meer is dan alleen maar de presentatrice van Koffietijd. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.