Video: Pien Hersman laat zich van haar allerbeste kant zien in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft een nieuwe video online gezet en daarin kan je haar van haar allerbeste kant zien. Dat ziet er toch leuk uit zo!

De getalenteerde schaatsster Pien Hersman heeft het afgelopen jaar meer veroverd dan alleen de schaatsbaan. Zo heeft ze haar weg geschaatst naar de harten van alle Nederlandse mannen. Er zijn nog maar weinig mannen in Nederland die de naam Pien Hersman niet kennen. Ze is in dat opzicht de volgende grote schaatsster, net als Jutta Leerdam en Suzanne Schulting. Het zal niet lang duren of iedereen moedigt Pien aan om de kampioenschappen te gaan winnen. Maar nog veel belangrijker dan al die schaatsprestaties zijn haar mooie kiekjes en video’s, waar ze er nu net eentje van heeft geplaatst.

Pien Hersman laat zich in video op bijzondere wijze zien

Natuurlijk zitten haar volgers elke dag helemaal klaar om zich te laten verrassen door Pien Hersman. De schaatsster weet precies hoe ze hen tevreden kan houden. Dat doet ze door de meest leuke plaatjes en video’s online te zetten. Deze nieuwe video is daar een heel erg goed voorbeeld van. Wat de video zo goed maakt, is het strakke schaatspakje van Pien. Die ziet er zo bijzonder uit dat je wel moet genieten van de fijne dame. Pien weet met haar ongelooflijk goede voorkomen iedere andere schaatsster ver achter zich te laten.

Lees ook: Wist je niet: Schaatsster Pien Hersman heeft ook een bekende moeder

De fijne vormen van Pien Hersman

Wat maakt het pakje van Pien nou zo fijn om naar te kijken? Nou, het zorgt ervoor dat de vormen van Pien zo fijn naar voren komen. De stof van het pakje zit zo strak om de contouren van Pien heen, dat je alles te zien krijgt. En dat is als fan van deze dame natuurlijk ontzettend leuk. Al dat trainen wat Pien de afgelopen jaren gedaan heeft, werpt ook echt zijn vruchten af zoals je kan zien. Ze is namelijk aan de video te zien in topconditie.

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman (19) deelt heerlijk setje selfies vanuit eigen slaapkamer

Pien vindt het fijn om zichzelf met volgers te delen

De bijzondere schaatsster weet zichzelf van haar beste kant te laten zien en dat is toch een partij fijn. Met haar leuke video en haar mooie foto’s zorgt ze er keer op keer voor dat haar volgers iets te genieten hebben. En van Pien kan je ook lang genieten. Of het nu gaat om haar mooie vormen, haar lieve lach, haar lange haartjes of haar geweldige pakjes, zowel op de baan als daarnaast, er is wel wat voor iedereen om van te genieten. Pien heeft er ook geen enkele moeite mee om zichzelf met haar publiek te delen. Dat gaat voor de schaatsster eigenlijk vanzelf. Haar fans steunen haar door weer en wind en daar mogen ze natuurlijk soms ook wat voor terug krijgen. Pien doet dat in de vorm van al haar leuke kiekjes. Pien weet zichzelf op haar best te presenteren, zodat haar volgers altijd wat leuks hebben om naar te kijken.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou nog meer van Pien wilt zien, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar vind je namelijk zoveel mooie foto’s en video’s dat je helemaal overdonderd raakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!