Foto: Schaatsster Pien Hersman (19) deelt heerlijk setje selfies vanuit eigen slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft even helemaal niks te doen op haar vrije avondje. En dat is toch wel fijn. Heerlijk ontspannen deelt ze een selfie met de wereld. 

De talentvolle schaatsster Pien Hersman gunt haar fans een zeldzaam kijkje in haar relaxte avondroutine. De brunette deelt met hen een reeks adembenemende selfies die ze vanuit haar eigen slaapkamer heeft gemaakt. Pien heeft zo te zien niet al te veel te doen vandaag en de verveling slaat goed toe. Ze is compleet aan het ontspannen en in dat moment heeft Pien besloten om niet één, maar vier prachtige zelfportretten te maken voor haar volgers. Deze foto’s moet je gewoon simpelweg gezien hebben.

Lees ook: Foto: Pien Hersman (19) maakt fans gek met opengeritst schaatspakje

Thuis is Pien Hersman helemaal in haar element

Pien Hersman, bekend om haar indrukwekkende prestaties op het ijs, neemt een welverdiende avond vrij. Eventjes geen zware trainingen en andere verplichtingen. In een ontspannen sfeer deelt ze haar avond met de wereld. Daarin krijgen haar volgers gelijk inzicht in hoe de slaapkamer van Pien Hersman eruit ziet. Pien is ontzettend blij met een avondje rust. Dat merk je ook wel aan haar glimlach op de foto’s. Die spreekt wat dat betreft boekdelen.

Niet één, maar vier mooie foto’s van Pien Hersman

Het is natuurlijk wel fijn dat Pien Hersman meerdere foto’s wilt delen met haar volgers. Die genieten namelijk van alle vier de plaatjes. Pien zorgt ook voor genoeg variatie in haar kiekjes. Met elke nieuwe foto kijkt ze op een andere manier naar de camera, waardoor elke selfie uniek aanvoelt. Het is vanwege de foto’s net alsof je een avondje met Pien zelf doorbrengt in haar slaapkamer. En dat voelt toch wel heel erg fijn aan.

Het bijzondere kledingstuk van Pien Hersman

Pien’s keuze voor een eenvoudig zwart shirtje blijkt echt wel heel erg leuk te staan op de foto. Het shirt benadrukt haar prachtige vormen. Niet alleen ziet deze outfit er enorm ontspannen uit, maar ook nog eens zeer elegant. Pien laat zo maar weer goed zichzelf zien op de foto. De schaatsster weet inmiddels als geen ander hoe ze op een foto het beste uit zichzelf naar boven moet halen.

Lees ook: Wist je niet: Schaatsster Pien Hersman heeft ook een bekende moeder

Zwart lijkt de kleur van Pien Hersman te zijn

Natuurlijk heeft Pien nog veel meer kleding in haar kast hangen. Maar de zwarte pakjes van de schaatsster doen het altijd goed op de foto. Dat merk je wel aan de plaatjes hierboven. Met haar ongelooflijk strakke pakjes in de zwarte stof doet Pien al haar volgers achterover vallen van verbazing. Die zijn met stomheid geslagen over het feit dat Pien er met elke foto maar mooier en mooier uit gaat zien. De schaatsster weet als geen ander hoe ze zichzelf op de foto een beetje van haar mooiste kant moet presenteren. Dat werkt dan ook gigantisch in haar voordeel. Haar fans genieten natuurlijk ook enorm van dit soort plaatjes en belonen Pien met een reeks aan coplimentjes.

Meer zien van Pien Hersman doe je natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer wilt zien van de mooie Pien Hersman, kijk dan even op haar Instagram. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.