Video: Onderdanige Yolanthe Cabau hijgt als een hondje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is een pittige dame, maar deze keer laat ze zich van een andere kant zien. Dat maakt haar natuurlijk niet minder verleidelijk…

Yolanthe Cabau op z’n hondjes

Het Halloween seizoen is weer voorbij, dus er komen nu allerlei foto’s overal voorbij van verschillende kostuums en feestjes. Zo ook bij Yolanthe Cabau. De brunette heeft flink uitgepakt voor de feestdag. Zelfs haar moeder is over komen vliegen naar Los Angeles om het feest met haar dochter en kleinzoontje te vieren. Yolanthe plaatst verschillende foto’s waarin ze zegt dat haar moeder één van haar outfits mocht uitkiezen en het resultaat is een dalmatiër met het snuitje van Yolanthe. In de foto’s en video’s is duidelijk te zien dat de actrice wel heel ver gaat om haar kostuum zo realistisch mogelijk te laten lijken. Ze gaat op handen en knieën zitten, maakt blafgeluiden én hijgt erbij. Ze laat zich zelfs snoepjes voeren door haar moeder en zoontje, Xess. Haar moeder heeft haar kostuum erop aangepast en heeft zich als Cruella deVil gekleed.

Yolanthe Cabau knapt bijna uit strakste pakje ooit

De brunette heeft een prachtig lijf en een heerlijk gezichtje om te zien. Ze is lekker actief op haar sociale media, dus haar fans en volgers kunnen regelmatig genieten van een lekker kiekje van de prachtige actrice. Neem bijvoorbeeld de foto’s en video’s van hierboven… Dat wil je toch niet missen! Onlangs plaatste ze weer zo’n geweldige foto van zichzelf. Ze zit tegen een muurtje aan, strekt één van haar benen en kijkt ontzettend verleidelijk in de camera. Ze draagt een soort van catwoman pakje dat super strak om haar lijf heen zit. Aan de bovenkant is het vrij open en zit het pakje alleen nog bij elkaar in het midden door een soort diamantje. Het zit allemaal zo strak dat het net lijkt alsof Yolanthe er elk moment uit kan knappen, maar het staat haar prachtig!

Yolanthe Cabau viert verjaardag van zoontje met ontzettend schattige fotoreeks

Yolanthe Cabau heeft een ontzettend lief zoontje genaamd Xess. Samen zijn ze het grote dreamteam van Los Angeles, waar ze het grootste deel van de tijd met z’n tweetjes wonen. Regelmatig zien we foto’s en video’s van de brunette samen met haar allergrootste liefde. Recentelijk plaatste ze weer een foto van zichzelf samen met haar kleintje, Xess. Nouja… kleintje… Intussen is hij al zeven jaar oud! Dat is dan ook de grote gelegenheid van de ontzettend leuke foto’s: Xess was jarig! Yolanthe viert de verjaardag van haar zoontje met een reeks aan superschattige foto’s. Ze start met een zwart-wit foto van de twee samen. de talloze foto’s daarna zijn allemaal foto’s van een kleine Xess samen met zijn moeder. In elke foto spat de liefde en het geluk er vanaf. Wat een immens leuke foto’s, Yolanthe! Xess mag trots zijn op zo’n lieve moeder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!